Lavinia Pârva nu a mai rezistat și a făcut totul public. Cum se comportă Ștefan Bănică Junior cu fiul lor cel mic, Alexandru. Nimeni nu se aștepta la astfel de dezvăluiri

05 oct. 2021
Lavinia Pârva nu a mai rezistat și a făcut totul public. Cum se comportă Ștefan Bănică Junior cu fiul lor cel mic, Alexandru. Nimeni nu se aștepta la astfel de dezvăluiri
Ștefan Bănică și soția lui Lavinia Pârva

Lavinia Pârva este femeia cu care Ștefan Bănică Junior a înșelat-o pe Andreea Marin. Inevitabil cei doi au divorțat, iar după câțiva ani de relație, vedeta s-a decis să-și oficializeze relație cu cea care-i fusese amantă în trecut.

Astăzi Lavinia Pârva și Ștefan Bănică formează un cuplu foarte sudat, mai ales că au împreună și un copil, pe Alexandru. Băiețelul a crescut, iar fanii sunt curioși cum arată. Totuși părinții evită să-i arate chipul pentru că nu vor să-l expună. Aceeași atitudine au adoptat-o și Smiely și Gina Pistol cu fetița lor.

Lavinia Pârva spune că viața de mămică a schimbat-o mult. Universul ei este acum diferit. Ea a postat pe Instagram un mesaj emoționant, în care a vorbit despre ce sentimente nutrește pentru micuțul ei.

Mesaj emoționant al Laviniei Pârva

„Știți voi, dragi mămici, cum e când te duci la o nuntă! Cea mai importantă este mireasa, apoi nimeni, apoi vin restu’ ! Mire, nași, părinți, etc.

Ei bine, așa și în viața mea de mămică! Am întâlnit pentru prima dată iubirea necondiționată!

Acea iubire lipsită de ego, iubirea în cea mai pură variantă care nu poate fi confundată cu iubirea față de partener, părinți și alti oameni extrem de importanți din viața mea! Aici mă refer la acea iubire care scoate supranaturalul din mine, mă face să descopăr zilnic abilități pe care nici măcar nu am bănuit că le am!

Am știut dintotdeauna că mămicile sunt cele mai creative ființe de pe pământ, cum fac ele o mâncare din orice, cum găsesc soluții imediate, cum acționează instinctiv înainte ca pericolul să apară, însă, ce nu am știut este faptul că un omuleț atât de mic poate să schimbe o lume întreagă în ochii mei! Nimic din ce era nu mai este la fel, toate astea datorită lui!”, a scris Lavinia Pîrva pe pagina de Instagram, în dreptul unei fotografii cu micuțul ei.

Cum se comportă Ștefan Bănică Junior cu fiul cel mic

Vedeta a povestit în cadrul unui interviu la Prima Tv și cum se comportă tăticul Ștefan Bănică Junior cu fiul lor. Acesta mai are doi copii, din relații anterioare, pe Violeta cu Andreea Marin și pe Radu Ștefan Bănică, cu Camelia Constantinescu.

„Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a dezvăluit Lavinia Pîrva, la Prima TV.