Lavinia Pârva renunță la Ștefan Bănică? Bărbatul celebru și bogat care a cerut-o în căsătorie

17 nov. 2021
Lavinia Pârva renunță la Ștefan Bănică? Bărbatul celebru și bogat care a cerut-o în căsătorie

Lavinia Pârva are acum 36 de ani și spune că este o femeie fericită și împlinită. S-a căsătorit cu Ștefan Bănică Junior în anul 2017, în Bulgaria, după 4 ani de relație oficială. Însă paparazzii au surprins-o pe brunetă alături de actualul ei soț încă din anul 2011, când acesta era într-un mariaj cu Andreea Marin.

De altfel, așa s-a ajuns și la divorț. Zâna nu a mai suportat ca Ștefan Bănică să o înșele cu Lavinia Pârva. Inițial artistul nu a recunoscut că formează un cuplu cu aceasta, dar în 2013, la câteva luni de la divorțul de Andreea Marin s-a afișat cu cea care i-a devenit soție mai târziu.

Lavinia Pârva avea și ea o relație sentimentală puternică. A fost mult timp cu un om de afaceri foarte cunoscut din Timișoara. Acesta era considerat drept un bărbat dur, dar pe iubita lui o ținea numai în puf. Totul s-a terminat când ea s-a mutat la București și l-a cunoscut pe Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică, trecut amoros complicat

Chiar dacă nu au recunoscut oficial că sunt împreună, artistul și Lavinia Pârva au avut o conexiune care a durat mult timp. Simultan, bruneta ar fi încercat și alte relații. De exemplu, timp de trei luni a fost și cu fotbalistul Ianis Zicu. Pretextul ar fi fost programul mult prea încărcat.

Ștefan Bănică a avut un trecut amoros încărcat. El a fost căsătorit cu cele mai cunoscute femei din România la acel moment, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. A avut apoi un fiu cu Camelia Constantinescu, o femeie frumoasă, dar care nu făcea parte din lumea showbiz-ului.

Înainte de acestea a mai fost și regretata Cristina Țopescu, care l-a acuzat de violență domestică, dar și alte tinere, despre care nu prea s-a scris, tocmai pentru că artistul a preferat să fie discret.

În ceea ce o privește pe Lavinia Pârva, s-a vorbit mult despre faptul că aceasta ar putea divorța de Ștefan Bănică, dar a negat mereu. Fostul ei iubit (celebru și bogat în Timișoara) pare că ar fi dorit-o la un moment dat înapoi. Și cine știe poate că încă o mai dorește. Dar în prezent este și el căsătorit și are și copii.