Lidia Buble, dezlănțuită. A spus cine este cu adevărat Elwira Petre de la Asia Express. Soția lui Mihai Petre este diferită de cea din fața camerelor de filmat

04 nov. 2021
Lidia Buble, dezlănțuită. A spus cine este cu adevărat Elwira Petre de la Asia Express. Soția lui Mihai Petre este diferită de cea din fața camerelor de filmat
Lidia Buble și Elwira Petre, împreună într-una din misiunile Asia Express

Lidia Buble a acceptat provocarea Asia Express cu un singur gând: să ridice la final, deasupra capului marele trofeu, alături de premiul de 30.000 de euro. Doar că, din păcate pentru ea, dorința nu i s-a îndeplinit. În presă au apărut deja informații legate de învingători. În timp ce mulți susțin că Mihai și Elwira Petre s-au impus la final, alții susțin că Emi și Cuza ar fi marii câștigători.

Lidia Buble a avut ocazia să o cunoască bine pe Elwira Petre, după ce una din probe a impus practic schimbarea echipelor. Astfel sora ei, Estera Buble s-a cuplat cu Eliza Natanticu, iar ea cu soția lui Mihai Petre.

Extrem de ambițioase, cele două au reușit să câștige amuleta norocoasă la final, în fața lui Cosmin Natantcu și Mihai Petre. Fetele s-au dovedit a fi extrem de puternice, iar cea care a tras foarte mult a fost chiar Elwira.

Aceasta pare extrem de firavă și sensibilă, însă conform declarațiilor Lidiei Buble ea este de fapt punctul forte al echipei. Foarte competitivă, sigură pe ea, Elwira a câștigat admirația tuturor. Este și singura care nu a adresat răutăți colegilor.

Lidia Buble a spus cine este Elwira Petre cu adevărat

„Elwira e peste Mihai în momentul acesta! Toată lumea spune Mihai Petre, Mihai Petre, vă spun eu, este de fapt Elwira, e foarte războinică! Eu mă bucur că am reușit să câștigăm o amuletă în formula asta”, a mărturisit Lidia.

Ceea ce puțini nu știu este că Elwira Petre a fost una dintre cele mai bune dansatoare pe plan internațional și că pentru ea nu conta decât victoria. Este foarte atașată de Mihai Petre și cu toate că el este mai vocal, cea care se impune mult în tot ceea ce se întâmplă în familie este chiar ea. Cu tact, inteligență și blândețe reușește mereu tot ce-și propune.

De cealaltă parte, Mihai Petre este mult mai controversat. Stilul lui caustic nu este pe placul tuturor și mulți au dezaprobat modul în care acesta s-a comportat cu soția lui la Asia Express. Doar că nervii au fost întinși la maxim, iar Elwira, fiind foarte calmă din fire, a știut să evite escaladarea oricărui conflict și să mențină totul în echilibru.