Lidia Buble, umilită la maxim de un post TV de top. Ce au dezvăluit despre celebra artistă

24 ian. 2022
Lidia Buble, umilită la maxim de un post TV de top. Ce au dezvăluit despre celebra artistă

Lidia Buble a început anul 2022 în forță. Artista este încă în vacanță, unde postează continuu fotografii în costum de baie, în timp ce în România este încă implicată în dosarul DIICOT privind darea de mită în cazul unui polițist.

Oricum ar fi, pe artistă nu pare să o impresioneze prea mult acest aspect. Aceasta își vede în continuare de colaborările ei și pare că se simte mai bine ca niciodată în vacanță.

Un post de televiziune însă a reușit să o umilească pe artistă în ultimul stil. În urmă cu doar o zi, emisiunea Focus Monden, de la Prima TV, prezentată de Cove a prezentat mai multe imagini cu Lidia Buble.

Ce ne-a atras însă atenția a fost mesajul de pe burtiera emisiunii unde se tot insista pe cuvântul ”grăsuță”, semn că cei de la Prima TV au observat faptul că artista a luat câteva kilograme în plus în ultima perioadă.

Cu câte kilograme s-a îngrășat Lidia Buble

Lidia Buble recunoștea la un moment dat că a pus câteva kilograme în plus odată cu Asia Express. Ea dezvăluia atunci că a pus 5 kilograme și de când s-a întors din Turcia mănâncă foarte mult.

”Nuu! Nu cred! Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine de când am venit în Turcia. Mie mi s-a făcut rău. M-am îngrășat 5 kilograme. Leșin! Doamne ferește, 58,4 kilograme. Este enorm! Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia, cerșesesc încontinuu”, mărturisea Lidia Buble la Asia Express.

În urmă cu câteva săptămâni însă, fanii au întrebat-o din nou câte kilograme are. Ea dezvăluia că are undeva la 52-53 de kilograme, însă își dorește să ajungă la 50.

Pe de altă parte, mulți nu au crezut-o, iar asta o confirmă chiar ultimele imagini postate de Lidia Buble, din vacanță, în care pare destul de plinuță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)