Loredana Groza a uimit pe toată lumea. Cum a apărut îmbrăcată la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

16 sept. 2021
Loredana Groza a uimit pe toată lumea. Cum a apărut îmbrăcată la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc
Foto: Facebook Loredana

Loredana Groza a uimit pe toată lumea cu ținuta pe care a ales să o poarte la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Artista nu a fost doar invitată de onoare la evenimentul anului, ci le-a și cântat mirilor. Recitalul ei a fost unul de excepție și îndelung aplaudat.

În ultima perioadă, Loredana și-a surprins publicul cu ținute extrem de sexy. Mai exact aceasta a postat pe rețelele de socializare numeroase fotografii în care apare mai mult goală. Decolteuri foarte adânci, rochițe mulate și decoltate, costume de baie care lăsau la vedere 95% din corp, iar iată că de data aceasta a ales complet altceva.

Loredana a apărut într-o ținută foarte decentă, bleue ciel, largă, atipică pentru ea. Sau cel puțin pentru modul în care și-a obișnuit publicul în ultima perioadă. Apariția ei a fost una apreciată.

Loredana la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Loredana a făcut și o serie de dezvăluri legate de ceea ce s-a petrecut la evenimentul anului 2021. Toată lumea a fost interesată să afle cum s-au distrat cei peste 300 de invitați, dar și cum s-a simțit Simona Halep.

Cum a fost la nunta Simonei Halep

„A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită.

E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puţin în momentul în care am apărut pe scenă şi până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blus, sau dacă era foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece.

Indiferent de vârstă, indiferent de lungimea rochiei, toată lumea s-a simţit foarte bine şi chiar a fost o atmosferă incendiară”, a spus Loredana Groza.

Loredana a dat detalii și despre Simona Halep și a povestit că totul a fost cu adevărat perfect. A reîntâlnit nume mari ale acestei țări și s-a bucurat de fiecare clipă la petrecere.

„A dansat şi pe stilul tradiţional, a dansat şi pe rock, a dansat şi pe sârbă şi pe horă. A fost sufletul petrecerii, efectiv. Toată lumea, de la mic la mare era pe ringul de dans.

M-am bucurat să mă reîntâlnesc cu Gică Hagi, Florin Răducioiu, Florin Segărceanu. Mi-am văzut foarte mulţi prieteni pe care nu i-am mai văzut demult şi a fost o bucurie să îi revăd în această atmosferă şi să văd că toată lumea e fericită şi este bine.

Cred că viaţa despre asta este vorba, despre aceste momente şi despre faptul că ele sunt unice şi irepetabile”, a adăugat Loredana.