Loredana Groza continuă să se facă de râs: „Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane…”. Continuarea este și mai jenantă

13 nov. 2021
Loredana Groza continuă să se facă de râs: „Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane...
Loredana suține că nu are nicio intervenție estetică

Loredana Groza a împlinit de 51 de ani și de ceva timp pare că a intrat într-un fel de criză a vârstei. Aceasta vrea să demonstreze că a ieșit învingătoare în lupta cu timpul și într-adevăr parcă arată mai bine ca niciodată. Însă faptul că se expune aproape nud fie pe rețelele de socializare, fie la emisiunile la care participă îi strică mult imaginea.

Loredana Groza le-a creat multe probleme celor de la Antena 1 din cauza ținutelor sale. De altfel, ea era jurat și la Next Star, un show muzical cu copii, iar părinții au cerut ca aceasa să fie scoasă din producție pentru că nu este normal ca ea să apară aproape goală în fața micuților.

Și Dani Oțil a povestit că erau la un pas să rămână fără emisiune după ce Loredana a venit la ei, de dimineață cu o ținută indecentă.

„În emisiune sunt și probleme cum ar fi… această emisiune era să se închidă pentru că nu este normal ca sânii Loredanei Groză să apară cu sânii la vedere într-o emisiune de matinal. Oamenii de acasă ne-au scris cu sutele. Cred că pe locul 1 sunt sânii Loredanei Groza. Nu vrei să știi la câte lucruri trebuie să răspundem. Cineva trebuie să răspundă la sute de lucruri la câte te gândești”, a mărturisit Dani Oțil în cadrul unui podcast.

Loredana continuă să se facă de râs

Deși este vizibil cu ochiul liber că Loredana Groza are la activ foarte multe intervenții estetice, aceasta continuă să nege realitatea. Spune că este înzestrată de la mama natură și că nu este ușor să arate atât de bine, dar că bisturiul nu a atins-o.

„Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine…” spune Loredana.