Lovitură pentru Gina Pistol! Laura Cosoi revine în prim plan! Cu ce televiziune a semnat și pentru ce emisiune

24 apr. 2022
Lovitură pentru Gina Pistol! Laura Cosoi revine în prim plan! Cu ce televiziune a semnat și pentru ce emisiune

Gina Pistol primește o adevărată lovitură după ce fosta iubită a lui Smiley se întoarce pe micile ecrane. Laura Cosoi ar fi trebuit să fie deja pe sticlă, dar proiectul s-a amânat.

Laura Cosoi a ajuns în atenția publicului după e a jucat personajul ”Adina” din serialul ”La Bloc”, extrem de popular în urmă cu câțiva ani buni. Blondina a mai fost implicată în câteva proiecte de televiziune, dar s-a retras la un moment dat.

Acum, fosta iubită a lui Smiley pregătește o revenire pe micile ecrane, dându-i o lovitură fără precedent Ginei Pistol. Vedeta este deja implicată într-un proiect. Inițial, acesta trebuia să fi apărut deja la TV, însă proiectul a fost amânat până în toamnă.

”În momentul acesta, am o ofertă. Trebuia să se întâmple primăvara asta, dar s-a amânat pentru la toamnă. Până acum nu s-a nimerit nicio emisiune care să mi se potrivească. Nu am fost niciodată un om avid după celebritate. Tocmai de aceasta am avut o pauză destul de mare. Dar mi-aș dori să mă întorc în TV”, spune ea pentru impact.ro.

Laura Cosoi, fericită pentru Smiley și Gina Pistol

La 10 ani de la separare, Laura Cosoi a oferit un interviu pentru unica.ro în care a scos la iveală că a rămas în relații bune cu Smiley, chiar dacă au trecut atâția ani.

În cadrul interviului, blondina a precizat că are o relație civilizată cu acesta, vedeta vorbit și despre momentul în care a comentat la o fotografie a fiicei lui.

Laura Cosoi a lăsat, la un moment dat, un comentariu cu o inimioară la o poză cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, fotografie publicată chiar de către artist. La văzut acelui comentariu, internauții au avut o reacție pe care blondina nu o înțelege.

”Mi se pare așa și ciudat, pentru că au trecut atât de mulți ani, practic vorbim despre o altă viață, o viață de demult. Nu știu, interesul chiar nu îl înțeleg, însă e important, când doi oameni sunt adulți, la casele lor, să aibă o relație frumoasă, civilizată, de nu știu, de comunicare, până la urmă”, spune aceasta pentru sursa anterior citată.