Mellina de la Survivor România și Marius Crăciun, surprinși de mână, în ipostaze trandre. Formează cel mai nou cuplu din showbiz?/ FOTO

11 nov. 2021
Mellina de la Survivor România și Marius Crăciun, surprinși de mână, în ipostaze trandre. Formează cel mai nou cuplu din showbiz?/ FOTO

Marius Crăciun a frânt multe inimi cât timp s-a aflat în competiția Survivor România. Acesta a intrat în concurs la aproximativ șase săptămâni de la debutul reality show-ului și a terminat la final pe locul 3 după Zanni și Andrei Dascălu. Însă în mod cert a fost pe locul 1 la capitolul succes la femei.

Marius Crăciun a câștigat reality show-ul Ferma Vedetelor de pe PRO TV și acolo a format un cumplu cu luptătoarea MMA, Diana Belbiță. Cei doi s-au despărțit prieteni și asta pentru că ea a prins un contract foarte bun în Canada și a decis să părăsească România.

Rămas celibatar, cam toate fetele de la Survivor România i-au făcut ochi dulci. Despre Mellina s-a spus chiar că ar fi fost complet îndrăgostită de el. Totuși ea a spus că sunt doar prieteni, ideea întărită și de colegul ei, Războinic.

Furnicuța, cum era poreclită în show, a impresionat prin forța și determinarea ei, dar la un moment dat a clacat psihic și de aceea a și fost eliminată de la Survivor România.

Mellina, ipostaze tandre cu Marius Crăciun

La aproape șase luni de la finalul Survivor România, Mellina a scos o piesă superbă, Fată Dragă, unde Marius Crăciun interpretează rolul iubitului său. Cei doi apar de mână, în ipostaze foarte tandre, astfel că fanii s-au întrebat dacă nu cumva cei doi formează cel mai nou cuplu din showbiz.

La un moment dat, s-a speculat că Mellina ar avea o relație cu Musty, fratele lui Kamara și fost Războinic și el. Doar că acesta s-a afișat cu o altă concurenta de la Survivor România, din ediția cu numărul 1, Alice. Așa că zvonurile au fost false.

Și despre Marius Crăciun s-a zvonit că ar fi împreună cu Irisha, iar apoi că ar fi foarte apropiat de Maria Chițu, dar nici aceste informații nu au prins contur.

Acum tânărul care a ajuns până în finală și la Ninja Warrior pare foarte apropiat de Mellina. În mod cert, cei doi au petrecut timp prețios împreună pentru filmarea acestui videoclip, iar ceea ce a ieșit nu este deloc rău.