Mellina, umilită la maxim de Raluca Bădulescu în fața tuturor. Cum a jignit-o aceasta pe fosta Războincă de la Survivor România este fără precedent

19 nov. 2021
Mellina, umilită la maxim de Raluca Bădulescu în fața tuturor. Cum a jignit-o aceasta pe fosta Războincă de la Survivor România este fără precedent

Raluca Bădulescu este implicată zilele acestea într-un scandal imens. Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă în cadrul unui control de rutină. Polițiștii de la Rutieră au oprit-o în jurul orei 3 dimineața și pentru că avea un comportament bizat au testat-o pentru alcool și droguri.

Raluca Bădulescu susține că luase un somnifer cu 24 de ore înainte și că de aceea a ieșit pozitiv la anumite substanțe, dar că nu-și face griji pentru că nu a încălcat legea. În trecut, numele ei a fost implicat în dosarul Cocaină pentru VIP-uri. Dealerul vedetelor a declarat atunci pentru CanCan că aceasta îi era clientă fidelă.

Chiar și cu toți acești scheleți în dulap, Raluca Bădulescu este foarte aspră cu concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities. Mellina, fosta Războinică de la Survivor România a înlocuit-o recent pe Ioana Filimon, care a fost descalificată și a fost primită cu multe critici. Ba chiar a fost de-a dreptul umilită și jignită de jurați, cu toate că i-au acordat steluțe.

Mellina, umilită la Bravo, ai stil

“O vad pe Oana Sarbu, banghesti fetita intr-un , doar ca s-a furat bugetul. Erau un pic mai propusi. Iar acea bratara se vrea ce, un semn al feminitatii, ce vrea ea sa descrie? … Iti dorim sa te descurci cat mai bine, bine ai venit in cadrul competitiei, Mellina! “, i-a spus Maurice Munteanu Mellinei care a defilat într-o rochie bej.

Raluca Bădulescu a fost mult mai dură și a șters efectiv pe jos cu ținuta ei. I-a criticat chiar și părul, în contextul în care nici look-ul ei nu este tocmai de invidiat.

“Mellina, puiule, bine ai venit in emisiune! (…) Ai o rochie, nu ca urata, nu se califica la capitolul rochie, ea este un material care a fost cusut.

Chestia e urmatoarea: fiind prima aparitie a ta la intre rochia ta si cu ce sunt restul imbracate. Nici rochia nu e rochie, nici parul nu e par, alea din picioare arunca-le!”, a spus Raluca Badulescu.