Mihai Bendeac pleacă de la Antena 1? Pentru ce super proiect a semnat: deja a avut prima apariție surpriză

11 nov. 2021
Mihai Bendeac pleacă de la Antena 1? Pentru ce super proiect a semnat: deja a avut prima apariție surpriză

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai buni actori din România. Mai mult de atât, acesta este un personaj. Și încă unul foarte asumat. A mărturisit public că nu se poate îndrăgosti mai mult de 24 de ore, că a avut de mai multe ori boli cu transmitere sexuală și în plus că face periodic atacuri de panică.

Mihai Bendeac este probabil cea mai transparentă vedetă din România. El este foarte apropiat de părinții lui, mai ales de mamă, pe care a și prezentat-o publicului de mai multe ori. Recent a scos și o carte și toți banii câștigați i-a donat unor cauza umanitare.

Mihai Bendeac are un contract foarte bun cu Antena 1 în prezent. Mai multe surse că ar primi 200.000 de euro pe sezon pentru a fi jurat la iUmor și în plus declarația lui de avere cam arată același lucru. Actorul are carte de muncă și la Teatrul de Comedie, după ce s-a impus la un concurs pentru postul respectiv.

Acum Mihai Bandeac a mai semnat un super contract. Cu Mega Image! El spune că inițial a vrut să renunțe la el pentru că nu i-au plăcut unele idei din spotul de promovare, dar la final este foarte încântat de ceea ce a ieșit. De acum imaginea lui va fi asociată total cu celebrul brand belgian și va avea numeroase apariții în clipuri.

Pleacă Mihai Bendeac de la Antena 1?

În acest context cei de la Antena 1 sunt dispuși să-l mai păstreze la iUmor pe o sumă atât de mare? Rămâne de văzut. Momentan lucrurile se desfășoară normal.

Prima reclamă TV în care mulți dintre voi mă veți vedea. De ce Mega Image. Pentru că acolo îmi fac cumpărăturile în drum spre casă de când eram puști. A fost greu până am acceptat această campanie. Am aflat că este vorba despre mine și un Leu animat. “Un Leu animat?!” am zis eu. “Wtf?!” Abia atunci mi-am dat seama (vă dați seama cât sunt de prăjit) că sigla Mega Image (unde merg de 20 de ani) este un leu.

„“Da! Și leul din siglă prinde viață!”. Am stat să mă gândesc la asta. Apoi am răspuns: “Nu ar fi mai fain dacă prinde viață și doar eu îl văd?”.
Aici ne-am blocat puțin în discuții. Căci Leul Animat trebuia să fie al tuturor. El este cel care îți vorbește despre produse, promoții etc.
“Ok… Dar nu ar fi mișto dacă, la început, mi s-ar arăta doar mie? Hai să luăm situația dată pe bune. Concret! La cum e creierul meu, cum aș reacționa dacă aș vedea un Leu Animat din senin.”

Au urmat negocieri pe această temă. Apoi am vrut să renunț. Deși mi-ar fi părut rău fiindcă aveam posibilitatea să fac o campanie pentru ceva de care chiar sunt atașat ca și client de atâția ani.

Apoi am ajuns la o înțelegere. Și a apărut această campanie. Cu un spot TV la care s-ar uita curioși copiii (😁) și continuarea poveștii în alte spoturi online. Vă îmbrățișez! ❤️”, a scris Mihai Bendeac pe facebook.