Mihai Bendeac revine cu noi dezvăluiri despre Cătălin Măruță. Juratul de iUmor îl acuzase de hărțuire și îl amenințase cu plângere la Poliție

14 oct. 2021
Mihai Bendeac revine cu noi dezvăluiri despre Cătălin Măruță. Juratul de iUmor îl acuzase de hărțuire și îl amenințase cu plângere la Poliție
Cătălin Măruță îl îmbrățișeză pe Mihai Bendeac. Foto: Facebook

Mihai Bendeac este fără doar și poate un personaj. Juratul de la iUmor este plin de surprize și nu încetează de a-și uimi publicul. În urmă cu câteva luni, în timp ce Cătălin Măruță se afla în vacanță la Paris, alături de familie, actorul a postat câteva mesaja umilitoare la adresa prezentatorului PRO TV.

Mihai Bendeac l-a acuzat pe Cătălin Măruță de hărțuire și l-a amenințat că-i face plângere la Poliție. Practic l-a făcut de râs în fața întregii țări. Deși s-a scris mult pe subiect, soțul Andrei nu a dorit să dea nicio declarație despre asta.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a spus Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

„Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a continuat Mihai Bendeac.

Cătălin Măruță nu renunță niciodată

Iar lucrurile păreau cât se poate de clare. Umilință maximă pentru Cătălin Măruță, care fusese pus la zid și de alte vedete. Alex Velea și Antonia, Ioana Ignat și Alexandra Stan. Toți avuseseră acuzații la adresa prezentatorului PRO TV, despre care au spus că este dispus la orice pentru audiență.

Și nu s-au înșelat foarte tare. Pentru că după ce Mihai Bendeac l-a făcut efectiv de râs în fața întregii țări, Cătălin Măruță l-a invitat din nou la podcast. Iar el a acceptat. Și da, cei doi s-au și îmbrățișat la final.

„P.S- Da. Această fotografie a fost realizată acolo unde bănuiți. Al doilea și ultimul podcast la care am de gând să merg. De ce am făcut-o? Din ambiție. Ce s-a întâmplat? Am băut prea mult în cele 3 ore și am spus multe lucruri pe care vreo rămășiță din creierul meu să le filtreze. Regret? Nu știu…”, a fost mesajul postat de Mihai Bendeac, pe pagina sa de Facebook.