Mihai Gâdea dă lovitura anului! Fiica lui superbă, Karina Maisha, performanță unică în România

14 mai 2022
Mihai Gâdea dă lovitura anului! Fiica lui superbă, Karina Maisha, performanță unică în România

Mihai Gâdea are toate motivele să fie mândru de frumoasa lui fiica. La doar 19 ani, aceasta bifează o performanță unică în România. Karina Maisha se pregătește de lansarea primei sale piese și o va posta integral pe Youtube luni, 17 mai, la ora 17.00.

Marea surpriză o constituie faptul că melodia a fost compusă de ea, la fel și versurile. Însă nu doar atât, ci a și regizat și scris scenariul videoclipului. La această ultimă parte a mai fost ajutată de un director de imagine, Mihai Dină și de un producător, Sergiu Cora.

Melodia superbă compusa de Karina Maisha Gâdea

Momentan, Karina Maisha a postat pe contul ei de Instagram și de Youtube doar un teaser de 39 de secunde, iar piesa este într-adevăr superbă.

Vocea ei angelică este foarte bine pusă în evidență, iar clipul pare foarte bine lucrat. Luni va putea fi urmărit integral. START se numește primul single al ei.

Karina Gâdea este în prezent studentă la Florența, în Italia, la PoliModa, una dintre cele mai prestigioase școli de modă de pe glob. De altfel, sunt doar trei instituții de acest tip în lume, una la New York, una la Paris și una în orașul renașterii italiene, Florența.

Ea a fost de mică extrem de creativă, iar prima ei piesă, scrisă, compusă și regizată de ea demonstrează că este un mare talent și care în mod cert se va bucura de mult succes în industra muzicală de calitate.