Mirela Vaida, schimbare radicală de look. Ce operație estetică și-a făcut prezentatoarea de la Acces Direct

29 oct. 2021
Mirela Vaida, schimbare radicală de look. Ce operație estetică și-a făcut prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida se apropie de 40 de ani, are trei copii superbi și un soț cu care și-a construit o familie stabilă, dar asta nu înseamnă că nu este în continuare foarte interesată de modul în care arată. Prezentatoarea de la Acces Direct s-a descis să-și facă o schimbare radicală de look, care speră ea, o arată mult mai fresh.

Mirela Vaida a renunțat la bucle și a ales să se afișeze doar cu părut drept. De asemenea a renunțat la rujul roșu aprins, cu care și-a obișnuit publicul. Însă a insistat mai multe pe ochi, unde pare că și-a pus și gene false.

„Vaaai!! Cum?? Nu-mi mai tapez eu părul? Nu-mi mai fac eu bucle de cucoană?? Dar nu-mi mai dau eu ruj roșu mat cu depășire de contur? Doamne, ce se întamplă cu mine? Nimic.. bat înspre 40 și cred că m-am cam liniștit… Ce triiist!! ?? Nu sunt pregatită!!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Mirela Vaida anunța în urmă cu câteva luni că va recurge și la o operație estetică la nas, însă nu știe exact când pentru că are nevoie de recuperare pentru a putea să apară în public cu noua înfățișare. Ea a povestit pe Instagram că deja a vizitat medicul estetician, care i-a recomandat o tehnică modernă, non-invazivă.

Ce operație estetică și-a făcut Mirela Vaida

Mirela Vaida nu este la prima rinoplastie. În urmă cu 17 ani, ea a mai suferit una, însă spune că rezultatul a fost și mai prost decât cum era înainte.

„M-am nascut cu o deviatie… de sept! Am incercat sa o repar, prin operatie cu „dalta si ciocanul”, in urma cu vreo 17 ani! A iesit si mai stramb! Si uite asa, mi-a fost frica sa mai incerc..”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Dar vedeta a prins curaj, iar acum este decisă să-și corecteze această imperfecțiune cât mai repede posibil.

„Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!”, a mai scris Mirela Vaida pe contul personal de Instagram.