Mirela Vaida se căsătorește pentru a doua oară! Cine este bărbatul căruia i-a spus DA! Vedeta Antena 1 iubește din nou

01 nov. 2021
Mirela Vaida se căsătorește pentru a doua oară! Cine este bărbatul căruia i-a spus DA! Vedeta Antena 1 iubește din nou
Mirela Vaida și soțul său, Alexandru Vaida

Mirela Vaida iubește din nou. Este foarte îndrăgostită și fericită de bărbatul vieții ei. Și și-a a dorit să împărtășească acest moment minunat din viața ei și cu fanii. Ea le-a arătat inelul pe care l-a primit în dar printr-o postare pe Instagram, unde a alăturat și textul „Am spus DA”.

Mirela Vaida este căsătorită de 12 ani cu Alexandru Vaida. Împreună au trei copii superbi și cu toate că uneori se mai și ceartă, amândoi cunosc bine arta comporomisului. Așa că lucrurile funcționează foarte bine la ei acasă.

Bărbatul care i-a sucit mințile Mirelei Vaida este nimeni altul decât actualul soț, care a cerut-o în căsătorie pentru a doua oară. Înainte de a-și uni destinele și în mod oficial, aceștia avuseseră o relație de patru ani.

Mirela Vaida a fost cerută din nou în căsătorie

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, spunea Mirela Vaida în urmă cu mai mult timp.

Alexandru Vaida este director al unei companii și câștigă foarte bine. Acesta a evitat mereu să apară în lumina reflectoarelor, preferând discreția maximă. Foarte rar apare în fotografii alături de soția lui sau de copii.

Zilele acestea, întreaga familie a plecat într-o vacanță prin țară. Iar când au ajuns în frumosul oraș Sighișoara, Alexandru Vaida și-a cerut din nou soția în căsătorie, oferindu-i un inel suberb.

Gestul a impresionat-o foarte mult pe Mirela Vaida, care în acest an a trecut printr-o perioadă mai delicată. O femeie cu probleme psihice a pătruns în platoul Acces Direct și a aruncat cu un pietroi în ea. Aceasta a fost foarte șocată și este în continuare agitată din cauza faptului că autoritățile nu au sancționat-o pe agresoare așa cum ar fi trebuit.