Motivul jenant pentru care Tiberiu Argint s-a despărțit de Andreea Balan. Reacția fulger a artistei

11 oct. 2021
Motivul jenant pentru care Tiberiu Argint s-a despărțit de Andreea Balan. Reacția fulger a artistei

După o relație de un an și cinci luni, Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-ar fi spus adio. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat acum, ci în urmă cu aproape o lună, dar situația abia acum a ieșit la iveală. Ce reacție a avut Andreea Bălan după apariția acestei despărțiri în presă?

Protagonistă a mai multor relații cu final nefericit, Andreea Bălan se pare că nu are noroc nici de această dată. Relația sa cu Tiberiu Argint, cel care a reușit să o facă fericită după despărțirea de George Burcea s-ar fi năruit. Nu se știe deocamdată dacă ruptura dintre cei doi este definitivă sau temporară, dar prieteni ai Andreei au dezvăluit pentru cancan.ro că artista și Tiberiu s-au certat foarte des în ultima vreme, iar relația lor ar fi ajuns într-un impas.

Motivul despărțiri

Se pare că, motivul pentru care cei doi s-au despărțit este acela că Tiberiu Argint nu se grăbea prea tare să-și întemeieze o familie. După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan și-ar fi dorit să ajungă din nou în fața altarului, dar viața de familie, cu mulți copii n-ar fi fost pe gustul lui Tiberiu Argint.

De altfel, se pare că acesta este și motivul pentru care el mergea destul de rar pe la Andreea Bălan și nu se arăta prea afectuos cu fiicele artistei, mai transmite sursa citată.

A decis să plece în vacanță

În ciuda acestor noi probleme din viața personală, Andreea Bălan rămâne optimistă, mai ales pentru fiicele sale.

Într-o postare recentă pe contul ei de Instagram, ea a anunțat că pleacă în vacanță: „Călătorește și du-te acolo unde vrea inima ta”. Vedeta ar fi ales o destinație ceva mai exotică, cu temperaturi mai ridicate, după cum se observă din vestimentația cu care aceasta a apărut în pozele postate pe contul ei de socializare.