Motivul pentru care Lorelei Bratu de la Asia Express nu poate să slăbească. La câte kilograme a ajuns acum și ce înălțime are

03 oct. 2021
Motivul pentru care Lorelei Bratu de la Asia Express nu poate să slăbească. La câte kilograme a ajuns acum și ce înălțime are
Lorelei Bratu adoră să mănânce

Lorelei Bratu are 32 de ani și lucrează de ani buni în PR. Aceasta a devenit influencer, după ce și-a creionat profilul ca acela al unui model plus size. Astfel aceasta a ajuns să fie cunoscută și să apară de multe ori la televizor, ca invitată la mai multe emisiuni.

Acum face echipă cu Zarug al Asia Express și formează fără doar și poate un cuplu despre care publicul caută să afle cât mai multe. Lorelei Bratu a fost de mică mai plinuță. Ea nu a fost niciodată slabă, dar și-a dorit toată viață să scadă în greutate.

Până când într-o zi s-a decis să nu mai încerce nicio dietă și să se accepte așa cum este. Spune că îi plac formele ei și nu ezită să se îmbrace cu ținute extrem de provocatoare. Decolteuri adânci, rochii foarte mulate și scurte, colanți asortați cu bluze scurte sunt doar câteva dintre elementele care o definesc.

Câte kilograme are Lorelei Bratu și ce înălțime

Lorelei Bratu are doar 1,64 înălțime și aproximativ 90 de kilograme, cam cu 30-40 de kilograme în plus față de ce recomandă specialiștii. Nu o deranjează nici celulita, așa că a ales să pozeze în costum de baie de mai multe ori, chiar și în campanii publicitare.

Lorelei Bratu în costum de baie. Foto: Facebook

„Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme sau de cum arată. Știu ce înseamnă să te simți urâtă, eu sunt așa de când mă știu (n.r. cu forme) și cred că mi-am pierdut jumătate din viață încercând să slăbesc. La un moment dat, pur și simplu m-am oprit din caruselul ăsta. Mi-am dat seama că îmi place de mine și nu o să aștept ani de zile până când o să slăbesc. Poate că lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată. Nu kilogramele mă definesc și valoarea mea umană e mai presus de treaba asta. Îmi place foarte mult tot la mine, fără lipsă de modestie”, a spunea Lorelei Bratu în urmă cu ceva timp, fiind invitată la Chefi la Cuțite.