Motivul real pentru care Nicoleta Nucă a fost dată afară de la Kanal D! Adevărul din spatele eliminării ei de la Bravo, ai stil! Celebrities

03 oct. 2021
Motivul real pentru care Nicoleta Nucă a fost dată afară de la Kanal D! Adevărul din spatele eliminării ei de la Bravo, ai stil! Celebrities
Nicoleta Nucă

Dacă serialul Doctorul Minune face minuni pentru Kanal D în ceea ce privește audiențele record, nu același lucru se poate spune despre producțiile pe care le rulează postul turcesc de televiziune. Show-ul de fashion, Bravo, ai stil! Celebrities, prezentat de Ilinca Vandici este mult sub așteptări și nu atinge nici măcar jumătate din numărul de telespectatori pe care-l atrage pelicula menționată.

În acest context, producătorii Kanal D caută soluții pentru a anima mai mult show-ul. Înlocuirea lui Cătălin Botezatu cu fotograful Tibi Clenci nu a fost chiar de bun augur. În plus, nici vedetele coopotat în show nu sunt atât de ofertante ca personaje. Astfel că s-a ajuns la o eliminare care să miște puțin lucrurile.

În prima gală, în care o concurentă trebuia să părăsească competiție, au fost scoase în prim plan Carmen Negoiță, Ioana Filimon, Nicoleta Nucă, Otniela Sandu și Viviana Sposub, cinci nume de impact.

Motivul real pentru care Nicoleta Nucă a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cea care a fost nominalizată să plece a rămas Nicoleta Nucă. Cântăreața originară din Republica Moldova a plecat cu zâmbetul pe buze, dar eliminarea ei din competiție a avut legătură mai mult cu faptul că aceasta era prea liniștită. Deși este recunoscută pentru tupeul ei, de data aceasta în fața camerelor de luat vederi părea cea mai cuminte fată.

În plus jurații ar fi spus că Nicoleta Nucă nu are deloc un corp pentru Bravo, ai stil! Celebrities și că este inutilă în această emisiune întrucât nu impresionează nici prin ținute sau look și nici măcar prin remarcile ai, care ar fi trebuit să fie picante.

În acest context, producătorii au decis să o scoată din concurs, în speranța că lucrurile se vor mai anima în viitor. Artista a fost în trecut și concurentă la X-Factor în echipa lui Ștefan Bănică. A ajuns până în etapele finale.

„Parcă nu îmi vine să cred. Eu mă bucur foarte mult că te-am cunoscut, că te-am avut aici aproape. Ți-am auzit vocea superbă de atât de multe ori și că te-am văzut așa cum ai vrut tu să te lași să te vedem. Nicoleta Nucă părăsește competiția „Bravo ai stil! Celebrities”, sezonul 7”, a fost anunțul Ilincăi Vandici.