Nicoleta Dragne o înlocuiește pe Carmen Negoiță la Kanal D! Este umilința supremă! De ce este considerată cea mai puternică ispită

20 oct. 2021
Nicoleta Dragne o înlocuiește pe Carmen Negoiță la Kanal D! Este umilința supremă! De ce este considerată cea mai puternică ispită

După Nicoleta Nucă, Carmen Negoiță a fost cea de-a doua concurentă eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities, ca urmare a votului publicului. Aceasta a părăsit competiția de fashion în lacrimi și a spus că nu era locul ei aici. De precizat că pentru fiecare săptămână petrecută în show-ul Kanal D primea 3.000 de euro.

Doar Anda Adam câștiga mai mult decât ea, dar momentan artista se menține bine în competiție. Ei bine, și pentru că fosta soție a lui Ionuț Negoiță nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor a fost înlocuită cu o ispită, ceea ce reprezintă pentru pretențiile ei de divă umilința supremă.

Nicoleta Dragne a participat la reality show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1, prezentată de Radu Vâlcan. Aceasta a făcut furori în emisiune și a fost protagonista mai multor scene fierbinți. Ea este și mămică singură, după ce s-a despărțit de tatăl fiului său.

Cine este Nicoleta Dragne, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

„De când îl am pe Vladimir, viața este destul de solicitantă, trebuie să mă împart între el, muncă, job, dar nu s-au schimbat multe chestii pentru mine. E mai obositor, dar așa e viața tuturor mămicilor, nu doar a mea. Îmi mai doresc copii, dar nu acum. Dacă voi găsi în viitor omul potrivit pentru mine și pentru Vladimir, căci acum aleg întâi pentru el și apoi pentru mine, cu siguranță voi mai avea un copil.

Eu am crescut cu frați, deci cred că este bine să ai frați. Nu știu cum este să fii singur, dar știu că eu am fost fericită așa, lângă cei dragi. Dacă reușim să facem o familie frumoasă, cu siguranță voi avea și alți copii.

Acasă… eu sunt la fel ca la TV. Sunt un om modest, normal. Mi s-a spus că par arogantă, figurantă, dar nu e deloc așa, sunt doar un om mai rezervat. Sunt sociabilă, doar că îmi place să analizez omul până să ajung să dezvolt o relație de orice fel cu cineva. Probabil de aici au tras unii oameni concluzia că aș fi arogantă. Sunt doar un om normal”, spunea Nicoleta Dragne pentru CanCan.ro în urmă cu ceva timp.

Tânăra, care a frânt multe inimi în show-ul de la Antena 1, motiv pentru care a fost considerată cea mai puternică ispită, este foarte încântată de propunerea pe care a primit-o de la Kanal D. Show-ul prezentat inițial de Ilinca Vandici, înlocuită temporar de Victor Slav, ar putea fi o nouă rampă de lansare pentru ea.

“Pentru mine, participarea la este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil”, a declarat Nicoleta Dragne.