Nimeni nu ar fi recunoscut-o! Cum arăta Denise Rifai înainte de operațiile estetice! Este practic o altă femeie acum

16 nov. 2021
Nimeni nu ar fi recunoscut-o! Cum arăta Denise Rifai înainte de operațiile estetice! Este practic o altă femeie acum

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D i-a adus notorietate, ca să nu mai vorbim de atitudinea vedetei care îi lasă pe mulți cu gura căscată în fiecare ediție.

În orice apariție pe care a avut-o până acum, Denise Rifai a fost impecabilă. Vedeta are niște trăsături impresionante, ca să nu mai vorbim și de silueta demnă de invidiat pe care o deține.

Fanatik.ro a intrat însă în posesia unor imagini din perioada adolescenței cu Denise Rifai, iar vedeta este de nerecunoscut. Deși nu a vorbit niciodată despre operații estetice sau despre ce modificări și-a făcut, imaginile vorbesc de la sine.

Trăsăturile pe care le are acum sunt vizibil schimbate față de momentul în care era o adolescentă, la fel de frumoasă, dar fără trăsăturile pe care le are acum și care o scot în evidență.

FOTO: FANATIK.RO

Nasul, buzele, obrajii, dar și dantura sunt complet diferite în fotografia obținută de fanatik.ro, față de Denise Rifai pe care o știm cu toții în prezent.

De asemenea, o altă fotografie făcută în urmă cu aproape patru ani de zile o arată pe Denise Rifai la fel de schimbată.

FOTO: Facebook

Denise Rifai are sau nu operații estetice

Prezentatorea de la Kanal D nu a recunoscut niciodată că ar fi trecut pragul medicului estetician. La un momendat, Denise Rifai mărturisea că doar ține o dietă strictă pentru a se menține în formă și evită întotdeauna zahărul, dar și produsele dulci.

”Sunt foarte strictă cu dieta mea şi cred că trebuie să înlocuim verbul a mânca cu a ne hrăni corpul. Mai ales că suntem femei şi avem un metabolism diferit faţă de cel al unui bărbat. Eu nu sunt adepta zahărului, sunt fericită că pot să îmi permit să nu consum aşa ceva şi cred că trebuie să ne hrănim cu proteină, dar nu în exces, cu multe alimente verzi. Să învăţăm să fim echilibraţi în alimentaţie. Spre exemplu, cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte. Nu mănânc prăjituri, nişte tone de cacao, poate, din când în când.”, povestea vedeta Kanal D.

Denise Rifai mai spunea atunci că este și o adeptă a sportului, iar ori de câte ori are timp, își ia energia din plimbări lungi în parc, dar și din muzică, care o relaxează.

”Sportul mă relaxează și mă reenergizează, alerg, mă plimb prin parc. Ascult muzică adesea, e o altă rețetă sigură prin care mă relaxez. În același timp, îmi face bine să mai verific știrile, pe orice device, și să mă pun astfel la curent cu ceea ce se întâmplă în țară și prin lume”, declara vedeta.