Nimeni nu va ghici! Ce vârstă are Dalida din Las Fierbinți în viața reală? Cine este, de fapt soțul actriței Ecaterina Ladin

07 ian. 2022
Nimeni nu va ghici! Ce vârstă are Dalida din Las Fierbinți în viața reală? Cine este, de fapt soțul actriței Ecaterina Ladin

Ecaterina Ladin sau Dalida, cum o știe toată lumea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe în momentul de față. Rolul său din Las Fierbinți, dar și participarea la Masked Singer România i-au adus foarte multă popularitate, iar publicul o iubește enorm.

Simpatica actriță are 37 de ani, dar pentru că interpretează un personaj destul de complet, pare mult mai în vârstă. În realitate, ea este foarte tânără și plină de viață. Recent a născut cel de-al doilea copil, un băiețel, care le-a întregit frumoasa familie.

Ecaterina Ladin este căsătorită de ani buni cu fostul ei șef. Acesta era administrator la o plajă din Costinești. Și cum ea nu avea job la acel moment, s-a angajat acolo. Treptat cei doi s-au îndrăgostit și de aici doar un pas până la căsătorie.

Cine este soțul Ecaterinei Ladin

„L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ”Fierbințiul” (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine.

A fost așa o chimie. Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă. Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire”, a dezvăluit Dalida – Ecaterina Ladin.

Actrița a participat în acest an, alături de colegu său, Mihai Rait la Masked Singer România. Cei doi s-au ascuns sub costumul de gemeni dragoni. Deși păreau imposibil de ghicit, Horia Brenciu și-a dat seama că ei doi se află sub măști. Însă pentru ceilalți detectivi, dar și pentru public a fost o surpriză imensă, mai ales că nimeni nu a știut că cei doi actori și cântă foarte bine.