Nume surpriză. Cine este cea mai celebră concurentă din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022? Ea este deja vedetă și ascunde o dramă imensă

06 ian. 2022
Nume surpriză. Cine este cea mai celebră concurentă din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022? Ea este deja vedetă și ascunde o dramă imensă

Survivor România 2022 va începe în curând pe Pro TV. Cei care vor participa în echipa Faimoșilor au fost deja anunțați în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, în timp ce despre echipa Războinicilor nu se știu prea multe lucruri.

Emisiunea mult îndrăgită de către români va fi difuzată începând de pe 16 ianuarie la Pro TV în loc de Kanal D, așa cum -a întâmplat până acum. Deja știm formula completă a echipei Faimoșilor, deoarece numele concurenților a fost făcut public în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Tot acolo au fost dezvăluite și două nume din echipa Războinicilor – Elena Matei și Gb Blaze. În timp ce cel din urmă este cunoscut publicului în urma participării la show-ul ”Mireasa” de pe Antena 1, Elena Matei nu este nici ea străină de lumina reflectoarelor.

Fiind o mare pasionată de bucătărie, înainte de a participa la Survivor România 2022, Elena Matei a participat la emisiunea ”Chefi la cuțite” de la Antena 1, acolo unde a reușit să ajungă până în finală în echipa lui chef Sorin Bontea.

După terminarea show-ului, aceasta și-a deschis o afacere. În plus, aceasta a acceptat cu entuziasm să participe la Survivor România 2022.

Drama uriașă care i-a marcat existența

Concurenta de la Survivor România 2022 povestea la ”Chefi la cuțite drama prin care a trăit la vârsta de 15 ani. Ea a povestit că tatăl ei s-a stins din viață din cauza unui accident de motocicletă, ceea ce a fost un adevărat șoc pentru ea.

”Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat.

Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu”, povestea concurenta de la Survivor România 2022.