O mai știți pe Alina Plugaru, în trecut cea mai cunoscută vedetă din filmele pentru adulți? Ce a ajuns să facă astăzi pentru bani

25 apr. 2022
O mai știți pe Alina Plugaru, în trecut cea mai cunoscută vedetă din filmele pentru adulți? Ce a ajuns să facă astăzi pentru bani

Alina Plugaru a devenit cunoscută pentru filmele pentru adulți în care a jucat în urmă cu câțiva ani. Cu toate acestea, blondina a decis să nu mai activeze în acest domeniu, iar acum face bani din cu totul alt domeniu.

În urmă cu zece ani, Alina Plugaru lua decizia de a ieși din viața publică și a și renunțat la cariera care o făcuse cunoscută, respectiv filmele pentru adulți. Cu toate acestea, blondina a găsit un alt domeniu din care să facă bani și și-a deschis un salon de masaj erotic.

Într-un interviu oferit pentru wowbiz.ro, Alina Plugaru a declarat că este perfecționistă și că îi place ca lucrurile pe care le face să fie mereu impecabile. Blondina spune că aceasta este metoda prin care a reușit să își țină în viață afacerea și prin care are clienți mulțumiți.

“Sunt o perfecționistă. Mereu vreau ca totul să iasă impecabil, să arate și să funcționeze fără cusur. Așa am reușit până acum să îmi țin business-ul în viață și la un nivel înalt pentru ca întotdeauna clienții salonului să fie mulțumiți”, a spus Alina Plugaru pentru sursa anterior citată.

Alina Plugaru nu vorbește despre viața sa privată

Alina Plugaru a fost surprinsă, de nenumărate ori, în compania mai multor bărbați de care era foarte apropiată. Cu toate acestea, blondina nu a vorbit niciodată de viața sa sentimentală, subliniind, totodată, că va vorbi despre acest subiect în momentul în care va avea ceva de spus, până atunci nu va face acest lucru.

“Atunci când voi avea ceva de declarat legat de statutul meu sau de vreun eveniment din viața mea, o voi face, până, atunci, nu”, a spus aceasta.