O nouă echipă surpriză participă la Asia Express! Super vedeta va face echipă cu tatăl său

14 nov. 2021
O nouă echipă surpriză participă la Asia Express! Super vedeta va face echipă cu tatăl său
Irina Fodor prezintă Asia Express

Iulia Albu și-a făcut deja apriția la Asia Express. Celebrul disigner a fost invitat în cadrul competiției, iar experiența a pus-o pe gânduri, căci acum, vedeta ia în calcul să participe la noul sezon Asia Express.

Iulia Albu a fost invitatul-surpriză de la Asia Express. I-a pus în dificultate pe foarte mulți concurenți, dar i-a și ajutat pe alții, iar experiența a fost una extrem de plăcută pentru ea, motiv pentru care, vedeta și-ar dori să fie un concurent adevărat.

Nu știe dacă este pregătită în totalitate pentru show, însă nu exclude posiblitatea să accepte provocarea anul următor. Iulia Albu mărturisește că dacă va participa la noul sezon Asia Express, va alege să facă echipă cu tatăl său, care este un om înalt, puternic, iar cei doi ar putea fi un duo unic în cadrul competiției.

”Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul, trebuie să mă gândesc, oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol.

Cum ar fi să mă duc cu tata, tata e un viking, e foarte puternic, e înalt. Cum ar fi să mă duc. Cred că mă distruge psihic, semăn mult cu el”, a mărturisit Iulia Albu la Xtra Night Show.

Iulia Albu, invitată la Asia Express

Iulia Albu știe deja ce implică competiția Asia Express. Disignerul a fost invitat în ultima etapă din Georgia, ma întâi ca jurat, apoi i-a însoțit pe Cosmin și Eliza Natanticu pe traseu. Cei doi au ajuns ultimii la probă și au fosst nevoiți să accepte încă un coechipier.

Deși vedeta i-a ajutat cât a putut de mult pe cei doi concurenți să se califice la Jocul pentru Amuletă, din păcate, Natanticii nu au fost suficient de rapizi și au pierdut jocul.

Disignerul a avut mare noroc la autostop, însă la cazare i-a fost ma greu. Iulia Albu  nu a vrut să-i roage pe localnici să o găzduiască peste noapte. Cu alte cuvnite, atunci când o localnică s-a oferit să-i găzduiască pe Iulia Albu și pe soții Natanticu, designerul nu a vrut să accepte din cauza condițiilor insalubre din locuința respectivă, spunând că pentru ea este înjositor, dar și riscant.

”Eu nu vreau să cerșesc! Este înjositor! Nu vreau să fac asta și nu înțeleg de ce Eliza face asta, plus că nu are succes, ceea ce face ea nu funcționează. Nu puteam să dormim chiar în orice condiții. Mai bine dorm în aer liber decât să dorm undeva unde este insalubru. Așa ceva nu se poate.

Este foarte riscant, suntem într-o țară străină, Dumnezeu știe ce se poate întâmpla”, a spus Iulia Albu la Antena 1.