BLITZ

Oana Roman a dezvăluit la ce proceduri a apelat pentru a slăbi atât de mult. Procesul se termină în 2022

Ani de zile Oana Roman a fost criticată pentru kilogramele în plus și nu o dată a fost ținta glumelor internauților răutăcioși. Deși a încercat numeroase cure de slăbire, nimic nu părea să funcționeze. Până în 2019, când și-a găsit practic motivația de a deveni o femeie superbă. La 44 de ani, Oana Roman este mulțumită de felul de cum arată, dar spune că abia în 2022 va finaliza procedul început.

Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme, iar printr-o postare pe facebook, chiar din luna martie, aceasta a vrut să reamintească tuturor cum arăta înainte, cum arată acum și să mulțumească celor care au ajutat-o să ajungă în sfârșit la un rezultat la care visa de mult timp.

Cum a reușit Oana Roman să slăbească atât de mult

“Totul a început la Anisia Skin & Laser Clinic carora le datorez practic rezultatul si motivația mea, și apoi în mintea mea s a schimbat ceva. Proceduri, dietă, apoi și ceai Veroslim Tea. În 2022 mi am promis ca voi ajunge la finalul acestui proces”, a scris Oana Roman pe Facebook.

În urmă cu câteva luni, când era acuzată că minte cu privire la modul în care a slăbit, aceasta a acceptat invitația lui Mihai Gâdea și a explicat la Antena 3 ce pași a urmat pentru a ajunge să slăbească atât de mult.

Cât costă tratamentul efectuat de Oana Roman

„Întodeuna în mediul online se creează controverse mai ales când este vorba de un subiect atât de arzător și de sensibil. S-au găsit doamne care să emite diverse variante, cum că m-aș fi operat la stomac, aș fi făcut diverse alte lucruri.

Am explicat că eu și dacă aș fi vrut, nu aș fi putut face o operație de tăiere a stomacului deoarece am suferit niște intervenții foarte complicate la nivelul stomacului după ce am născut. În al doilea rând, eu nu pot face sport tot din cauza acestor intervenții pe care le-am suferit. Eu am găsit o clinică la Ploiești și am început să fac aceste proceduri în luna noiembrie, anul trecut. Am făcut până acum câte trei ședințe pe toate zonele în care am avut nevoie.

Pe măsurătoare, eu din luna noiembrie până la ultima măsurătoare pe care mi-am făcut-o acum trei săptămâni, am dat jos aproape 14 cm la șolduri, 10 -11 cm în talie și 12 la bust. Asta însemnă echivalentul a 3-4 mărimi de haine. În kilograme oscilez între 12-14 kilograme. Un pachet care să acopere un an de zile, și îl poți plăti în rate, și nu depășește cam 3000 de euro”, a explicat Oana Roman.

Carla Soare

Carla Soare

Carla Soare are peste 10 ani de experiență în presă, activând în special în domeniul showbiz. Aceasta a colaborat cu publicații prestigioase de-a lungul timpului, precum CanCan.ro sau AgentiadePresăMondena. Ea este senior editor, specializat pe monden.

Articole similare