Oana Roman, din nou pe masa de operație! Ce problemă are acum vedeta TV

07 oct. 2021
Oana Roman, din nou pe masa de operație! Ce problemă are acum vedeta TV

Oana Roman va recurge la o nouă operație, vedeta anunțându-și fanii pe contul ei de Instagram. După mai multe consultații și sfatul specialiștilor aceasta a spus că în luna noiembrie va trece prin această operație medicală. Despre ce este vorba mai exact?

Vedeta nu s-a ferit niciodată să ofere detalii despre problemele ei, fiind foarte deschisă în această privință, chiar și atunci când a trecut prin perioade mai dificile. Iar operația de acum nu face excepție, Oana Roman împărtășind toate detaliile cu fanii ei în mesajele sale pe Instagram.

Despre ce operație este vorba

Nu este primul moment mai dramatic din viața ei, ea trecând prin anumite complicații după operația de cezariană, când a ajuns la spital în stare gravă. Starea ei nu a fost deloc una bună după nașterea fiicei sale Isabela și medicii au intervenit atunci cu succes, iar sănătatea ei s-a îmbunătățit de atunci.

Acum vine o nouă provocare după ce vedeta și-a dorit foarte mult să slăbească. Cu toate că a ajuns la silueta pe care și-a dorit-o nu și-a îndeplinit în totalitate dorința. Astfel, pentru a rezolva anumite imperfecțiuni, Oana Roman va recurge la o operație de abdominoplastie. Ea și-a anunțat fanii pe Instagram că a mers deja la control la medic.

„Merg la control la doctor pentru a stabili când fac operația de abdominoplastie”, a scris Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Ea a dezvăluit că vrea să scape de imperfecțiunile căpătate după naștere, așa că va ajunge pe masa de operație în luna noiembrie.

„Am stabilit că mă voi opera în noiembrie”, a mai zis ea.

Nu e la prima operație de acest fel

Oana Roman a mai trecut printr-o operație de acest fel. Aceasta rămăsese cu cicatrici pe abdomen, dar și alte imperfecțiuni atunci când a scăpat de kilogramele în plus. Din această cauză a apelat anterior la ajutorul medicilor pentru a se simți cât mai bine.

„De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neapărat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea.

Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neapărat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am.

E singura la care m-am gândit. Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neapărat”, spunea aceasta.