Oribil! Lavinia Pârva a luat-o razna? Ce intervenție estetică și-a făcut la buze soția lui Ștefan Bănică și cum arată acum. Fanii sunt oripilați

18 nov. 2021
Oribil! Lavinia Pârva a luat-o razna? Ce intervenție estetică și-a făcut la buze soția lui Ștefan Bănică și cum arată acum. Fanii sunt oripilați
Ștefan Bănică și soția lui Lavinia Pârva

Deși are doar 36 de ani, Lavinia Pârva nu se mai oprește cu intervențiile estetice. Cu toate că a fost asupru criticată pentru ceea ce și-a făcut la față, soția lui Ștefan Bănică Junior se apără și spune că nu a apelat la bisturiu, ci la tehnici non-invazive.

Chiar și așa, rezultatele nu sunt chiar îmbucurătoare. Mulți spun că Lavinia Pârva a depus mari eforturi pentru a semăna cât mai mult cu Andreea Marin și asta pentru că actualul ei soț ar fi iubit-o mult pe Zâna. Bizar, în contextul în care el a înșelat-o și s-a comportat urât cu ea cât timp au fost împreună, conform spuselor apropiaților celor doi.

Lavinia Pârva a suferit în ultimele luni mai multe intervenții la față, iar acum a optat și pentru remodelarea buzelor. Lip stripping este procedura pe care a ales-o de data aceasta și presupune lipirea unei benzi, care ar avea rezultate excelente.

„Nu este operație estetică, ci efectiv este o tehnică nouă. Medicul meu estetician știe exact cum să aplice aceste benzi astfel încât să obțineți forma buzelor dorită”, a dezvăluit Lavinia Pîrva pe Instagram.

Lavinia Pârva, abonată la medicul estetician

În luna iunie a acestui an, ea și-a retușat dimensiunea buzelor ultima dată și cu toate că nu a trecut prea mult timp de atunci, a mers din nou la medicul estetician. Asta după ce a avut grijă să-și înjecteze diverse substanțe și în față.

Lavinia Pârva a recunoscut că după naștere a depus mari eforturi pentru a arăta ca la 20 de ani. A slăbit 30 de kilograme și spune ea momentan este supusă unor tehnici de rejuvernare facială și remodelare corporală.

Când apare la televizor, fața ei arată diform, însă în pozele de pe Instagram, probabil filtrele o ajută să arate destul de bine. Nu se știe care va fi rezultatul final al transformărilor, dar momentan nu pare a fi pe drumul cel bun. Ștefan Bănică nu este deloc interesat de subiect, însă el la 54 de ani chiar arată ca la 30.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, scria Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram, acum ceva timp, după ce mai mulți internauți au criticat-o pentru ceea ce și-a făcut la față.