Patru concurenți de la Asia Express au fost dați afară de Gina Pistol. Cosmin Natanticu a avut nevoie de îngrijiri medicale

01 dec. 2021
Patru concurenți de la Asia Express au fost dați afară de Gina Pistol. Cosmin Natanticu a avut nevoie de îngrijiri medicale

Ce de-a doua ediție specială Chefi la Cuțite, cu Gina Pistol în postura de prezentatoare a făcut deliciul publicului, care a urmărit în număr mare emisiunea de pe Antena 1. Dacă în primul episod, Emi și Cuza au fost cei eliminați, ei bine de data aceasta, iubita lui Smiley i-a anunțat pe patru dintre concurenții Asia Express că sunt nevoiți să părăsească concursul.

Chef Sorin Bontea a fost cel care a avut un avantaj, preparatele gătite de echipa lui fiind cele mai apreciate. La capătul opus s-a aflat chef Cătălin Scărlătescu care a intrat cu toată echipa la duel.

După ce s-au străduit să gătească foarte bine, farfuriile au fost notate de echipa emisiunii Prețul cel Bun, cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Aceștia au fost entuziasmați de unele preparate, dar dezamăgiți de altele.

Cosmin Natanticu a încercat la un moment dat să-și saboteze soția, dar s-a accidentat. Durerea l-a determinat să ceară intervenția medicului. A trecut cu bine peste moment în cele din urmă, dar Eliza Natanticu nu prea.

Concurenții Asia Express care au fost eliminați de la Chefi la Cuțite

La finalul serii, Gina Pistol a spus cele patru nume care nu vor mai continua jocul, sprea marea lor dezamăgire. Anca și Alexandra Ungureanu au fost eliminate împreună, dar și Connect-R și Lizy. Soția lui Cosmin Natanticu nu a avut deloc noroc.

Lidia Buble și-a urmărit colegii la televizor și regretă că nu a luat parte la filmările de la Antena 1. Ea și-a motivat absența prin faptul că sora ei, Estera locuiește în Austria și nu a mai venit în România de data aceasta. Artista a spus că nu și-a văzut locul în competiția culinară fără jumătatea ei din Asia Express.

Nici Mihai Petre nu a luat startul la Chefi la Cuțite pentru că a fost plecat la un concurs internațional de dans împreună cu elevii săi. Dar Elwira Petre a rămas în țară, tocmai pentru a putea reprezenta echipa. Iar pentru moment se descurcă bine la gătit.