Pleacă și Andreea Esca de la PRO TV? Vedeta a apărut deja la Kanal D, împreună cu fiica sa, Alexia Eram. Detalii în premieră

23 sept. 2021
Pleacă și Andreea Esca de la PRO TV? Vedeta a apărut deja la Kanal D, împreună cu fiica sa, Alexia Eram. Detalii în premieră
Andreea Esca împreună cu jurnalistul Andrei Nourescu și tenismena Gabriela Ruse la evenimentul de promovare A' List Magazine

Andreea Esca reprezintă practic simbolul PRO TV. Vedeta Știrilor de la ora 19.00 lucrează la celebrul post de televiziune încă de la începuturile lui. Cariera ei s-a bazat practic pe asocierea imaginii ei cu întreg trustul, care a fost mai tot timpul lider de audiență.

În ultima perioadă, însă tot mai multe vedete au părăsit PRO TV și au adus și o serie de acuzații grave managementului. Florin Călinescu și Cove spun că postul trăiește doar din brand și că cifrele sunt mari doar pentru că publicul s-a obișnuit cu televiziunea respectivă, dar că spiritul PRO a dispărut.

Regulile de la PRO TV impuneau până nu demult că vedetele postului să nu apară la Kanal D sau Antena 1. Totul era bine controlat de cei de la PR, inclusiv interviurile acordate către mass media sau aparițiile la evenimente.

Acum lucrurile s-au schimbat sau poate că vedetele au hotărât să-și stabilească propriile reguli. Este și cazul Andreei Esca. Aceasta a apărut la Kanal D împreună cu fiica ei Alexia Eram. Ea și-a lansat noul număr al revistei sale A’List Magazine, iar reporterii de la postul turc de televiziune au fost acolo să o intervieveze.

Andreea Esca pleacă la Kanal D?

Declarațiile ei și ale fiicei sale au apărut la Teo Show. Ambele au fost întrebate dacă le-au adus la pat micul dejun soțului, respectiv iubitului pentru a se recompensa față de ei, în cazul în care i-au supărat. Ambele au spus că au făcut acest gest, dar din plăcere și nu din obligație.

Pe de altă parte, în urmă cu aproximativ o lună, Andreea Esca dădea asigurări că nu s-a gândit să plece de la PRO TV, deși a avut multe propuneri în acest sens. Nu trebuie uitat nici faptul că PRO TV a aplicat o lovitură puternică celor de la Kanal D, când le-au furat emisiunea Survivor România, iar turcii au promis surprize, surprize.

„Desigur că am primit multe de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut…Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV. Nu m-am plâns niciodată de echipă. Mi se pare că toată forța noastră, a Știrilor Pro TV, o reprezintă echipa. Faptul că suntem împreună de zeci de ani, ne cunoaștem bine, știe fiecare la un semn ce vrea să spună celălalt, te bazezi pe omul respectiv, ceea ce e foarte important.”, spunea Andreea Esca într-un interviu, conform Voxbiz.ro.