Prima fotografie cu Corina Bilcon și Laurențiu Reghecamf împreună, de când s-a anunțat divorțul. Este umilința supremă pentru Anamaria Prodan

15 oct. 2021
Prima fotografie cu Corina Bilcon și Laurențiu Reghecamf împreună, de când s-a anunțat divorțul. Este umilința supremă pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf par că-și plătesc polițele prin intermediul presei. Nu se știe dacă cei doi vorbesc între ei, însă în mod cert transmit toate informațiile către jurnaliști. Ei urmează să divorțeze, chiar dacă celebrea impresară neagă realitatea. Corina Bilcon, noua iubită a soțului său este însărcinată și nimic nu mai poate schimba asta.

La ora 4 dimineața, Anamaria Prodan a postat mai multe mesaje și fotografii cu Corina Bilcon, arătând dovezi că aceasta ar fi fost practic prostituată și că tariful ei varia între 200 și 800 de euro. Mai mult decât atât, ea a prezentat-o pe amanta soțului său în câteva imagini care nu o avantajau deloc, insinuând că aceasta fără operații estetice și filtre nu arată deloc bine.

Reghe nu a reacționat, singura lui replică fiind că este foarte supărat pentru că mama sa are cancer și nu-l mai interesează nici fotbalul și nici nimic. Iată că lucrurile nu stau chiar așa.

Ca replică, paparazzii de la CanCan au fotografiat-o astăzi pe Corina Bilcon, îmbrăcată foarte sexy și afișându-și burtica de gravidă. Iar cireașa de pe tort a venit de la FANATIK pe seară. Aici a fost furnizată prima fotografie cu Laurențiu Reghecamf și noua lui iubită ca și cuplu oficial. Cei doi zâmbesc și arată că sunt foarte fericiți împreună.

Corina Bilcon și Laurențiu Reghecamf, fericiți împreună

Antrenorul de la CSU Craiova a fost cel care a anunțat că divorțează în urmă cu câteva luni la aceeași publicație, iar vestea sarcinii Corinei Bilcon a fost redată tot aici pentru prima dată.

Foto: FANATIK.RO

Au urmat apoi declarații ferme pentru CanCan.ro, în timp ce Anamaria Prodan a vorbit pentru toate posturile de televiziune și toate publicațiile care au abordat-o. Ea a transmis că nu divorțează și că Reghe este soarele ei. Mai mult, ea refuză să creadă că acesta ar putea să o părăsească pentru o femeie cum este Corina Bilcon.

Și totuși acest lucru urmează să se întâmple. Este posibil ca acest circ să aibă loc și pentru a fi folosit în procesul de divorț care urmează. Cei doi soți au de împărțit o avere de peste 25 de milioane de euro, iar Anamaria Prodan nu vrea ca amanta soțului său să se bucure de banii munciți de ea.

Totuși de remarcat că în urmă cu 15 ani, situația era cumva similară. Laurențiu Reghecamf era căsătorit cu Mariana Pffiefer de zece ani și aveau împreună un fiu. Cei doi au divorțat din cauza Anamariei Prodan, iar el nu prea s-a mai interesat de copil

Acum lucrurile s-au întors. Iar în câștig iese tot antrenorul de la CSU Craiova care are o nouă iubită mai tânără, care-i va dărui un copil, de data aceasta o fetiță.