Probleme mari pentru Andreea Bălan! Ce i-a făcut Tiberiu Argint? Artista a ascuns totul

17 oct. 2021
Probleme mari pentru Andreea Bălan! Ce i-a făcut Tiberiu Argint? Artista a ascuns totul

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit în urmă cu aproximativ o lună, dar artista a încercat să țină cât mai mult timp ascuns asta. Mai ales că fostul ei soț, George Burcea a anunțat că vrea să se căsătororească cu iubita lui, Viviana Sposub.

Deși zâmbește și vrea să arate cât este de fericită, Andreea Bălan trece prin momente foarte grele. Aceasta visa la o nuntă cu Tiberiu Argint, iar în ultima perioada relația lor era dominată doar de certuri și reproșuri. De multe ori, artista îi reproșa iubitului său că nu este deloc atent cu micuțele ei, iar acesta spunea că nu este pregătit să-și întemeieze o familie și să poarte responsabilitatea pentru copiii alttui bărbat.

Lovitura pe care Tiberiu Argint i-a dat-o Andreei Bălan

Inevitabilul s-a produs și după ce Andreea Bălan s-a certat și cu Sonia Argint, sora lui Tiberiu, pentru că aceasta i-a luat un interviu lui George Burcea în cadrul unui eveniment, s-a produs și separarea.

Conform surselor ShowBlizt.ro, Andreea Bălan ar fi încercat să salveze relația, dar iubitul său, din ultimii doi ani, nu a fost de înduplecat. De altfel, el a și postat pe rețelele de socializare o fotogtrafie cu el foarte zâmbitor prin care a dorit să arate că se simte mult mai bine singur.

Toate aceste evenimente au măcinat-o mult pe artistă. Aceasta a slăbit enorm în ultima lună, lucru vizibil și în fotografiile pe care le-a postat din Egipt. Ea se află în vacanță acolo, alături de fiicele și mama ei.

Andreea Bălan în Egipt. Foto: Facebook

Postează multe vlogguri, zâmbește tot timpul pentru camere, dar în realitate este foarte zguduită de tot ceea ce i s-a întâmplat. Practic întregul ei Univers s-a dărâmat, iar acum este din nou singură.

Ea a mai avut în trecut o relație cu Keo, cu care urma să se căsătorească. El a înșelat-o cu actuala soție, Misty. A urmat apoi George Burcea, de care s-a despărțit cu scandal și norocul nu i-a surâs nici cu Tiberiu Argint.