Probleme mari pentru Dana Budeanu! A început subit să plângă în hohote. Scenă absolut șocantă

11 oct. 2021
Probleme mari pentru Dana Budeanu! A început subit să plângă în hohote. Scenă absolut șocantă
Dana Budeanu

Cunoscută drept  fire dură și incisivă, Dana Budeanu, a apărut într-o ipostază cum rar ne este dat să o vedem. Creatoarea de modă și-a arătat și partea sensibilă într-un video urcat pe internet, în care vorbește despre urmăritorii fideli ai emisiunii sale, printre care și mulți minori.

După ce Dana Budeanu a dezvăluit că mulți copii îi urmăresc emisiune, care recunoaște că nu este un subiect tocmai potrivit pentru aceștia, ea le-a transmis că „este prost ceea ce faceți”.

„Sunt foarte supărată în legătură cu copiii mici care se uită la „Verdict”. Înţeleg că isteria s-a amplificat şi a cuprins, de câteva săptămâni, copii foarte mici, de 12-13 ani, poate mai mici. Haideţi să vă explic ceva, copii. V-am rugat să nu vă mai uitaţi. Voi sunteţi şi ar trebui să fiţi inocenţi. Voi nu aveţi de ce să săriţi etapele şi să vă uitaţi de dimineaţă până seara pe YouTube – că aşa aţi ajuns să vă uitaţi şi la mine.

Este prost ceea ce faceţi. Eu înţeleg şi ştiu de ce vă uitaţi, pentru că nu aveţi o altă viaţă. Voi, pe lângă faptul că nu sunteţi supravegheaţi de părinţi şi asta este doar dintr-un dezinteres al părinţilor, nu aveţi discernământul şi puterea – şi este normal, pentru că sunteţi copii, sunteţi puri.

Voi nu aveţi discernământul şi înţelepciunea să înţelegeţi ceea ce e bine să vedeţi la o anumită vârstă şi ceea ce nu este bine”, a spus Budeanu, potrivit Antena 3.

Emoționată de mesajele primite

Stilista a fost emoționată de nenumăratele mesaje pe care le-a primit de la copiii care-i urmăresc emisiunea și care au afirmat că „se uită la mine pentru că eu sunt mama lor”.

„Scriu foarte mulţi copii pe canalele acestea şi sunt copii foarte mulţi care ne-au scris că se uită la mine pentru că eu sunt mama lor. Această isterie care a depăşit orice imaginaţie a generat şi astfel de reacţii. Eu nu sunt decât mama copiilor mei. Rog copiii – că nu ştiu cum să abordez situaţia asta – să se îndrepte, către mamele lor, către taţi, către bunici…

Dacă părinţii nu au timp, duceţi-vă la bunici! Voi, copiii, duceţi-vă şi abordaţi-i pe părinţi. „Mama, vreau să vorbesc cu tine. Nu pot să mă duc la Dana Budeanu. Aia e una care face caterincă, nu poate să fie mama mea. Mama, am atât de multe să-ţi spun!

Am întrebări infinite despre universul ăsta şi vreau să-mi răspunzi la ele, pentru că altfel eu aflu răspunsurile despre viaţă, despre univers, despre ceea ce mă înconjoară, despre cine ar trebui să fiu de pe YouTube”, a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu pare să nu mai fie în apele ei în ultima vreme, având reacții în ultima perioadă din ce în ce mai bulversante. Psihiatrul Gabriel Diaconu chiar i-a pus acesteia un diagnostic crunt (DETALII AICI).