Radu Vâlcan a semnat cu PRO TV! Secretul a fost dezvăluit: sub ce mască de la Masked Singer România se ascunde? Adela Popescu este foarte mândră de el

30 sept. 2021
Radu Vâlcan a semnat cu PRO TV! Secretul a fost dezvăluit: sub ce mască de la Masked Singer România se ascunde? Adela Popescu este foarte mândră de el
Detectivii Masked Singer România

Radu Vâlcan și-a început cariera ca reporter PRO TV. Ulterior, el a fost cooptat de producătoarea Ruxandra Ion în echipa actorilor de telenovele. Ba chiar i-a oferit și rolul principal și așa a început ascensiunea lui. La filmări a cunoscut-o pe Adela Popescu, de care s-a îndrăgostit imediat.

Astăzi cei doi sunt căsătoriți și au împreună trei copii. El în trecut a mai avut o soție foarte celebră și bogată, despre care am scris AICI.

Radu Vâlcan a avut în ultima perioadă proiecte cu Antena 1, dar de ceva timp nu a mai apărut pe post. A fost preferat mai degrabă Răzvan Fodor în locul lui, care a primit mai multe proiecte decât fostul său coleg. Acesta este și câștigătorul sezonului 3 al Asia Express, alături de chef Sorin Bontea.

Sub ce mască se acunde Radu Vâlcan

În acest context, Radu Vâlcan a acceptat provocarea PRO TV de a participa la Masked Singer România, conform surselor ShowBlitz.ro. Nimeni nu știe exact sub ce mască se ascunde, deși au existat speculații că acesta ar fi în spatele costumului de Papagal.

De asemenea, a apărut și zvonul că ar participa alături de Adela Popescu la Masked Singer România și că amândoi se află în Oul Dragon. Cert este că cei de la PRO TV au reușit să ascundă foarte bine detaliile și sunt puțini cei care au aflat cine se afla de fapt în spatele măștilor, chiar dacă se cunosc mare parte dintre vedetele participante.

Doar că sunt atât de bine mascate, încât nimeni nu ghicește. PRO TV își dorește să rămână lider de audiență cu acest show, în care au investit foarte mult. Ediția trecută nu au înregistrat cifre atât de mari, iar acum au venit cu schimbări, care par a fi foarte inspirate.

Una dintre acestea o reprezintă prezentatorul. Pavel Bartoș l-a înlocuit pe Jorge, iar detectivii sunt cei vechi INNA și Horia Brenciu, dar și doi nou veniți, Mihaela Rădulescu și actorul Alex Bogdan.