Radu Vâlcan anunță cel mai incendiar sezon din Insula Iubirii! O concurentă de la Survivor România printre ispite

26 apr. 2022
Radu Vâlcan anunță cel mai incendiar sezon din Insula Iubirii! O concurentă de la Survivor România printre ispite

Un nou sezon irezistibil Insula Iubirii va avea premiera pe 2 şi 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1, iar surprizele nu întârzie să apară!

5 cupluri curajoase sunt pregătite să pornească în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Printre acestea și o fostă concurentă Survivor România, Karina Fetica, cea care a format un cuplu cu Andrei Ciobanu în primul sezon al reality show-ului câștigat de Elena Ionescu.

Karina Fetica și Andrei Ciobanu la Survivor România

„Wow, sezonul 6! La începutul fiecărui sezon am spus că acela este mai bun decât precedentul. Aşa zic şi acum! Sezonul 6 este cel mai bun şi vă veţi convinge de asta, urmărindu-ne începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1”, a declarat amfitrionul Insula Iubirii, Radu Vâlcan.

Se anunță multe surprize pe Insula Iubirii

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 2 mai, în fiecare luni şi marţi, la Antena 1.