Ramona Olaru a recunoscut în direct. Câte operații estetice și-a făcut până acum asistenta de la Neața și cum arăta înainte

08 nov. 2021
Ramona Olaru a recunoscut în direct. Câte operații estetice și-a făcut până acum asistenta de la Neața și cum arăta înainte

Ramona Olaru, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a tot schimbat în ultimii ani, iar acum este mai sexy ca niciodată. Acesta este și motivul pentru care mulți se întreabă dacă vedeta a trecut sau nu pragul medicului estetician măcar odată. 

Are o frumusețe răpitoare, iar după despărțirea de Cuza i-a surâs din nou norocul în dragoste. Ramona Olaru este într-o relație serioasă cu Cătălin Cazacu și chiar se gândește să se mute cu el, dar numai după ce renovează tot pentru că nu vrea să simtă energia altor fete în apartamentul acestuia.

Fanii au cam intrat la bănuieli cu privire la aspectul ei fizic, căci în ultimii ani, vedeta de la Antena 1 s-a tot schimbat. Mulți se întreabă dacă a ajuns să apeleze la operațiile estetice, dar și cel fel de modificări și-a făcut, iar Romona Olaru nu a avut nicio reținere în a vorbi despre asta.

Surpriza este cu atât mai mare căci nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns. Prezentatoarea de la Neatza cu Răzvan și Dani povestește că are o singură operație estetică, care nici măcar nu se observă.

Câte operații estetice și-a făcut Ramona Olaru

Dacă vă întrebați despre ce operație este vorba, ei bine, Ramona Olaru și-a mărit sânii, lucru care a fost suficient pentru ea la acel moment. Mai mult de atât, vedeta de la Antena 1 povestește că operația și-a făcut-o acum cinci ani și nu are în plan nicio altă modificare.

Ea spune că este mulțumită de modul cum arată și tot ce speră este să se poată menține în formă cât de mult poate. Totuși, ea nu neagă că dacă va fi nevoie nu se va reîntoarce în cabinetul medicului estetician.

”Nu am nicio problemă cu acest aspect. Tot clișeic spun, fiecare face ce îl face fericit pe el, însă nu cred că trebuie să uităm că ce e mult strică! În urmă cu 5 ani am apelat la un implant mamar, nu se observă, dar atât s-a putut. Mai multe nu vreau să fac momentan. Îmi place de mine așa cum sunt. Sper să mă mai țină această stare o vreme. Apoi, ce o fi o fi, facem și altele dacă trebuie!”, a mărturisit  asistenta TV.