Ramona Olaru de la Neața, lovitură pentru Cuza de la Asia Express! Cine este noul său iubit super celebru

20 oct. 2021
Ramona Olaru de la Neața, lovitură pentru Cuza de la Asia Express! Cine este noul său iubit super celebru
Ramona Olaru și Cuza, în perioada în care formau un cuplu

Ramona Olaru este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase asistente TV. Aceasta a împlinit în luna iulie 32 de ani și deja are la activ două relații importante eșuate. Dar acum are un nou iubit celebru și speră ca de data aceasta dragostea să fie una care să dureze mult mai mult.

Ramona Olaru de la Neața a avut o relație tumultoasă cu Cuza de la Noaptea Târziu, actual concurent la Asia Express. Cei doi au fost împreună timp de doi ani și s-au împăcat și despărțit de multe ori. În urmă cu câteva luni au decis definitiv să o ia pe drumuri separate, iar artistul, care recent a semnat cu Radio ZU, a fost fotografiat în compania unei tinere superbe.

Ramona Olaru a suferit mult, dar iată că acum iubește din nou. Paparazzii au surprins-o sărutându-se cu Cătălin Cazacu, fost concurent în reality show-ul Exatlon de pe Kanal D.

Acesta a avut în ultimii ani contracte cu mai multe posturi de televiziune, iar fiorii dragostei s-au aprins între cei doi când s-au rezvăzut la emisiunea Splash! Vedete la apă, unde asistenta de la Neața a fost prezentatoare, iar el a executat o săritură spectaculoasă.

Cu cine a fost căsătorită Ramona Olaru

Ramona Olaru are și un divorț la activ. Ea a fost căsătorită cu un tânăr, pe care l-a cunoscut la mare. Cei doi s-au sărutat fără să se cunoască și așa a început totul. S-au înțeles bine o perioadă și chiar au încercat să aibă un copil împreună. Dar nu s-a putut, astfel că în anul 2019 s-au despărțit fără scandal.

Ramona Olaru vorbește frumos și astăzi despre fostul soț. Acesta i-a recomandat să investească o parte din banii câștigați ca model în bitcoin, dar ea a refuzat. A povestit la Neața că acum regretă această decizie.

Frumoasa asistentă provine dintr-o familie de agricultori. De altfel, ea a și absolvit studiile Facultății de Agronomie, dar nu a profesat niciodată. A descoperit lumea showbiz-ului și a ajuns destul de rapid în televiziune. Mai întâi la Antena Stars, iar acum la Antena 1, unde notorietatea a crescut considerabil.