Reacție fulger a fiicei Andreei Esca, Alexia Eram după ce iubitul său Mario Fresh a fost fotografiat în timp ce se săruta cu Mira

15 nov. 2021
Reacție fulger a fiicei Andreei Esca, Alexia Eram după ce iubitul său Mario Fresh a fost fotografiat în timp ce se săruta cu Mira
Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh

Mai formează Alexia Eram un cuplu cu Mario Fresh? O întrebare la care fanii nu au primit răspuns întreaga vară. Ulterior cei doi tineri au decis să apară din nou împreună și să le arate tuturor că încă se iubesc. O fotografie postată pe Instagram tulbură, însă apele.

Cântăreața Mira a urcat pe InstaStory o imagine cu ea și Mario Fresh sărutându-se, alături de o inimioară. Interesat este că poza nu are niciun tag și nu apare și pe contul artistului.

Alexia Eram a ales să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ea se află în vacanță la Poiana Brașov și a postat mai multe fotografii cu ea foarte zâmbitoare, semn că se simte foarte bine în aceste zile. Nu apare și alături de Mario Fresh, deși este posibil ca acesta să fie cu ea.

Mira, fotografaie cu iubitul Alexiei Eram în timp ce îl săruta

Mira nu a dat niciun detaliu legat de imaginea controversată, dar este posibil să fie doar o formă de promovare a unei noi piese, pe care o va scoate împreună cu Mario Fresh. Probabil în clip cei doi formează un cuplu.

Fiica Andreei Esca a declarat în mai multe rânduri că este extrem de geloasă, așa că este interesant de aflat cam ce reacție a avut ea atunci când și-a văzut iubitul îmbrățișându-se cu o altă tânără superbă.

Foto: Instagram

Mira s-a despărțit recent de iubitul ei, așa că nu este exclus ca între ea și Mario chiar să fi apărut ceva fluturași, fie că este vorba și de o colaborare muzicală la mijloc.

”A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile…

Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum. Nici pe voi nu ar trebui să vă prea intereseze. Ne-am despărțit foarte prietenește. Am decis că nu mai rezonăm. Am rezonat până într-un punct. Nu e nicio problemă. Țin la el cum și el poate ține la mine, am petrecut aproape doi ani împreună”, mărturisea Mira pe Tik Tok în luna septembrie în legătură cu separarea de iubitul său, cu care avea chiar și planuri de nuntă.