Roxana Nemeș s-a căsătorit. Ce diferență de vârstă este între ea și soțul ei, Călin Hagima. Internauții au fost surprinși de imagini

17 sept. 2021
Roxana Nemeș s-a căsătorit. Ce diferență de vârstă este între ea și soțul ei, Călin Hagima. Internauții au fost surprinși de imagini
Roxana Nemeș și Călin Hagima în ziua cununiei civile

Roxana Nemeș și-a văzut visul împlinit, astăzi 17 septembrie. Fosta concurentă de la Survivor România și Splash! Vedete la apă a spus DA în fața ofițerului de stare civilă și a devenit doamna Hagima. De altfel, ea aștepta demult acest moment, iar fotografiile surprinse la eveniment o arată extrem de fericită.

Roxana Nemeș are 31 de ani și este considerată a fi una dintre cele mai sexy vedete din showbiz. Ea a fost lansată în muzică de impresarul Radu Groza, cu care a avut o relație timp de mai mulți ani. Cei doi aveau chiar și planuri de nuntă, dar ea l-a înșelat chiar cu Călin Hagima, actualul ei soț.

După ce s-au împăcat și despărțit de mai multe ori, într-un final au rămas împreună. Iar acum pot forma o familie. Călin Hagim are 43 de ani și este un om de afaceri destul de bogat. El deține o firma de producție video, dar are și alte surse de bani.

Ce diferență de vârstă este între Roxana Nemeș și Călin Hagima

Roxana Nemeș a revenit în prim plan anul trecut, după ce a fost concurentă în mai multe reality show-uri. A început cu Bravo, ai stil! Celebrities, a continuat cu Survivor România, iar apoi Splash! Vedete la apă. Și probabil nu se va opri aici, deși a declarat că-și dorește și un copil.

Internauții au fost puțin surprinși de imaginile de la cununie, aceștia spunând că Roxana Nemeș s-a căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea pentru bani. Însă în realitate pe cei doi îi despart doar 12 ani, exact ca pe Simona Halep și Toni Iuruc.

Roxana Nemeș și Călin Hagima erau împreună oficial de cinci ani. După ce el a cerut-o în căsătorie, cei doi au plecat într-o vacanță în Statele Unite ale Americii, care ar fi costat 20.000 de euro. Acum ei s-au căsătorit civil, iar ea a purtat o superbă rochie albă, în timp ce el a asortat cu costum foarte elegant.