Rușine maximă! Artista celebră din România care a recunoscut public dependeța ei de alcool. Bea până leșina. Nimeni nu a bănuit că are această problemă

25 dec. 2021
Rușine maximă! Artista celebră din România care a recunoscut public dependeța ei de alcool. Bea până leșina. Nimeni nu a bănuit că are această problemă
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu

A fi artist nu este un lucru ușor, mulți dintre aceștia ajungând să fie dependenți de anumite substanțe care, în timp, afectează organismul. Exemple sunt multe în acest sens, iar printre ele se numără și Ioana Ignat, fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu.

Ioana Ignat, finalista din echipa lui Marius Moga din cadrul emisiunii „Vocea României”, a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa personală și despre greutățile cu care s-a confruntat.

Intrând în lumea artiștilor încă de la vârsta de 15 ani, Ioana Ignat a povestit că făcea parte dintr-o orchestră importantă și că în aceeași perioadă a început și dependența sa pentru alcool.

Fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu a spus că nu mai lua absolut nimic în serios și că și-a revenit cu greu din acea perioadă.

”Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a spus aceasta.

Cu toate că renunțase la alcool, a început din nou să bea la o petrecere care a avut loc în 2018. Artista povestește că i s-a făcut foarte rău și că s-a rugat la Dumnezeu să treacă peste acel moment.

”Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins”, a povestit artista.

Ioana Ignat a trăit o adevărată poveste de dragoste cu Sebastian Dobrincu

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au trecut atât prin momente frumoase, cât și prin unele pe care ar prefera să le dea uitării. Chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate la începutul acestui an, se pare că cei doi nu pot sta departe unul de celălalt. În urmă cu câteva săptămâni cei doi s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Nici până acum nu se știe motivul din spatele despărțirii celor doi, cu toate că artista a fost grav afectată de separare. Ba mai mult, aceasta a avut un mic conflict cu Cătălin Măruță atunci când prezentatorul a întrebat-o despre acest subiect.