S-a aflat secretul PRO TV! Jean-Claude Van Damme este una dintre măștile de la Masked Singer România! Detaliile care aruncă-n aer showbiz-ul

30 sept. 2021
S-a aflat secretul PRO TV! Jean-Claude Van Damme este una dintre măștile de la Masked Singer România! Detaliile care aruncă-n aer showbiz-ul
Jean-Claude Van Damme

Grila de toamnă a PRO TV s-a dorit a fi una foarte spectaculoasă și cu multe surprize. Iar până acum promisiunile CEO-ului Aleksandras Cesnavicius s-au împlinit. Dacă prima ediție a Masked Singer România a avut cifre bune de audiență, dar nu spectaculoase, ei bine cea de-a doua este lider incontestabil.

Pavel Bartoș a devenit prezentatorul show-ului și deja totul este mult mai animat. Iar în echipa detectivilor Codin Maticiuc și Ana Morodan au fost înlocuiți de Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan. Rezultatele se văd deja. Și măștile par și mai greu de ghicit, iar personajele sunt de-a dreptul savuroase.

În prima ediție, Ilie Năstase a bifat o premieră mondială. Și-a dat jos costumul în timpul jurizării pentru că îi era prea cald. Astfel că s-a demascat singur. Cea de-a doua a fost o nouă surpriză colosală.

Carla’s Dreams s-a ascuns în spatele măștii Emoji Smiley, iar în episoul 3 încă doi concurenți au fost deconspirați. Este vorba despre prezentatoarea știrilor din sport, Corina Caragea și luptătorul Cătălin Zmărăndescu.

Jean-Claude Van Damme, la PRO TV, sub una din măștile de la Masked Singer România

Printre ultimele vedete care vor rămâne în show se pare că s-ar afla și un actor super celebru al anilor 90: Jean-Claude Van Damme, conform celor de la Cancan.ro. Se pare că acesta ar fi motivul pentru care starul de la Hollywood a fost văzut în România, în urmă cu câteva luni, în compania unor persoane din zona Clujului, distrându-se pe ritmuri de manele, sau în compania lui Dani Mocanu.

Masked Singer România este difuzat în fiecare joi, începând cu ora 21.30. O altă noutate adusă de PRO TV în această toamnă este show-ul muzica SuperStar România, cu Smiley, Carla’s Dreams, Raluka și Marius Moga în juriu. Până acum au reușit să devanseze cu mult X-Factorul de pe Antena 1, care-i are în prim plan pe Delia, Florin Ristei, Loredana și Ștefan Bănică.

Duelul audiențelor continuă. Însă în lupta pentru supremație se află și Kanal D, care a dat lovitura cu serialul fenomen Doctorul Minune. Peste 1,2 milioane de români îl urmăresc de luni până vineri.