Scandal imens! Cosmin Natanticu de la Asia Express, prins în pat cu o altă femeie. Ea era soția unei celebre vedete PRO TV

17 oct. 2021
Scandal imens! Cosmin Natanticu de la Asia Express, prins în pat cu o altă femeie. Ea era soția unei celebre vedete PRO TV
Eliza și Cosmin Natanticu

A fost un scandal imens, în momentul în care Cosmin Natanticu, unul dintre concurenții de la Asia Express, a fost prins în pat cu o altă femeie, chiar de soțul acesteia. La acel moment, el nu era căsătorit cu Eliza, pe care o alintă Lizi și cu care astăzi formează una dintre echipele de top din show-ul de la Antena 1, prezentat de Irina Fodor.

Oana Mareș forma un cuplu cu Augustin Viziru de 11 ani, în momentul în care l-a înșelat pe acesta cu Cosmin Natanticu. Ea a fost surprinsă de paparazzii când ieșea din casa acestuia. Totul s-a aflat imediat, mai ales că fotografiile au fost publicate în presă.

Oana Mareș era vedetă la acel moment. Ea avusese mai multe contracte de prezentatoare cu TVR, dar și cu trustul Intact. După divorțul de Augustin Viziru, cel care a câștigat reality show-ul Ferma de la PRO TV și care acum a primit un rol în serialul Vlad, ea a dispărut din lumina reflectoarelor.

Augustin Viziru, umilință supremă pentru Cosmin Natanticu

Augustin Viziru a povestit de ce a divorțat de Oana Mareș. Ambii s-au înșelat unul pe celălalt, în cei 11 ani de relație și doi de căsătorie, însă lui i-a s-a părut o mare umilință ca ea să-l aleagă ca partener sexual pe Cosmin Natanticu.

“Sunt foarte orgolios de felul meu. Uită-te puţin la Natanticu. Tu ai putea să ai ceva sexual cu el? Eu niciodată nu m-aş fi dus acolo să mă expun, mai ales că am meseria pe care o am. Natanticu a fost şi la noi acasă, stăteam împreună în pauzele de masă…

Vreau să lămuresc problema asta şi să fie clar. Nu m-am gândit nicio secundă că se va interpreta aşa. Ei nu făceau sex, e lipsit de profesionalism să spun exact ce făceau în acel apartament. Eu ştiam exact de ce s-a dus ea acolo, se mai dusese înainte. Natanticu şi Oana colaborau pentru emisiunea ei şi scriau texte în acea seară. Cam asta a fost. Eu când am ajuns acasă am discutat cu ea şi am aflat altceva care m-a deranjat. Nu pot să vă spun ce am aflat.”, a declarat Augustin Viziru în cadrul unei emisiuni, când a fost întrebat despre divorț.

Însă în realitate se pare că cei doi avea o relație mult mai strânsă decât a lăsat actorul din Vlad să se înțeleagă. Se pare că ar fi fost amanți de ceva timp.