Scandalul anului la petrecerea PRO TV! Vedeta care a venit îmbrăcată în chiloți cu o cruce pe ei: „Să pui Crucea pe… și să mai și adaugi…”

02 dec. 2022
Scandalul anului la petrecerea PRO TV! Vedeta care a venit îmbrăcată în chiloți cu o cruce pe ei:

A fost scandal mare la petrecerea PRO TV. Mulți invitați, multă veselie, dar și ținute care au atras atenție și nu neapărat într-o manieră pozitivă. Este și cazul celebrei influencerițe Rux și Opulență, câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities și vedetă în reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Ruxi a fost cea care a renunțat la concurs când se duela cu prietena ei, Anisia Gafton. Acesta și-a explicat gestul spunând că actrița este cea care merită să câștige și până la final chiar așa a și fost.

Ruxi a apărut la petrecerea PRO TV într-o ținută creată chiar de ea. Nu a fost deloc pe placul unor, care au considerat că outfitul ei este o sfidare la adresa României. Trebuie menționat că evenimentul a avut loc pe 1 Decembrie, dată la care postul lider de televiziune se și aniversează.

Rux și Opulență a supărat multă lume cu ținuta ei

Cântăreața Celia a fost extrem de indignată de modul în care a apărut Rux și Opulență la petrecerea PRO TV, mai ales că aceasta a și postat imagini de acolo. A taxat-o dur, dar nici influencerița nu a rămas datoare.

”Nu, chiar NU e ok!!!!! Am ajuns ziua aceea în care ne este pur și simplu teamă să spunem ceva, căci tot ceea ce e anormal devine normal! Dragă Rux, din respect pentru acest popor din care faci parte și la temelia căruia stă încă Crucea Sfântă, aș șterge această postare!!!! Ceea ce ai făcut prin acest outfit postat de ziua Românilor este jignire, sfidare și mare lipsă de respect față de noi, cei care te-am aplaudat cândva! Să pui Crucea pe… și să mai și adaugi “Primiți vestea cea bună?” e prea mult!

Cum să poți să faci o astfel de postare???…. Te-am respectat și te-am urmărit Rux, până azi… când tu ne-ai jignit pe toți cei care încă primim cu inimile deschise, în suflete, Buna Vestire a Nașterii Domnului. Nu am eu dreptul să te judec, însă, nu pot nici să tac și să accept că o astfel de postare este OK! NU este! Este GREȘIT, dragă Rux și e păcat, și nu mă refer acum la păcatul acela în care tu nu crezi, ci e păcat să nu ai respect fată de un popor care poartă încă Sfânta Cruce în suflet! Nu, nu e deloc ok ce ai făcut tu azi, îmbrăcând acestă ținută!!!”, a scris Celia pe rețelele de socializare.