Singura imagine cu Anmary, soția lui Florin Călinescu. Aceasta a murit chiar de ziua ei. Dramele au continuat și apoi pentru celebrul actor

06 oct. 2021
Singura imagine cu Anmary, soția lui Florin Călinescu. Aceasta a murit chiar de ziua ei. Dramele au continuat și apoi pentru celebrul actor

Florin Călinescu, unul dintre cei mai cunoscuți actori din România și pe care-l știm mai mereu cu zâmbetul pe buze, nu a avut deloc o viață ușoară. Acesta și-a pierdut soția în urmă cu mai bine de 15 ani, dar și fiica și fiul său cel mic.

Florin Călinescu s-a căsătorit cu Anmary, o femeie excepțională pe care actorul a iubit-o foarte mult, în anul 1978. Din păcate, soarta i-a despărțit în anul 2005, atunci când aceasta a murit. Cei doi au fost foarte apropiați și au avut o pasiune comună pentru teatru.

Relația lor a atins noi culmi atunci când a venit pe lume o fetiță. Din păcate, fericirea nu ținut foarte mult pentru că la cinci luni după naștere inima ei a încetat să mai bată.

Ana Maria a fost pasionată de teatru și a devenit studentă la actorie în 1979. Părea să aibă o carieră foarte bună, dar în anul 1996 a aflat că are cancer esofagian. Și a început un alt chin care a culminat în 2005, atunci când cancerul a învins-o chiar în ziua în care urma să împlinească 47 de ani.

Ana Maria s-a stins din viață la 47 de ani, răpusă de cancer.

Destin crunt pentru Florin Călinescu

După toate aceste tragedii, Florin Călinescu a rămas cu cei doi fii ai săi pe care Anmary i-a adus pe lume. Însă tragediile nu s-au oprit. Din cauza unei depresii puternice, despre care nu a vorbit și care nu a fost tratată, fiul său cel mic avea să-i aducă un nou moment de tristețe cumplită.

Tânărul, care studia filmul la Praga și avea o carieră de succes, avea să recurgă la un gest extrem pe când avea doar 24 de ani. Acesta s-a sinucis din cauza depresiei, pe care acesta o avea încă de la moartea mamei sale, lucru care l-a distrus și mai tare pe Florin Călinescu.

Acesta își alină durerea și se bucură de fiul său cel mare, de care este foarte mândru. În plus, actorul este acum și bunic. De asemenea, fiul său este un influent om de afaceri și și-a deschis un magazin cu produse bio în Brașov.