Smiley, relație secretă cu Raluka? Cum a ajuns aceasta jurată la SuperStar România. Detalii secrete ies la iveală

12 nov. 2021
Smiley, relație secretă cu Raluka? Cum a ajuns aceasta jurată la SuperStar România. Detalii secrete ies la iveală

A fost o mare surpriză când Raluka a fost anunțată ca noua membră a juriului SuperStar România, alături de trei nume mari din industria muzicală: Smiley, Marius Moga și Carla s Dreams. Artista a participat și ea în trecut la un concurs de acest tip la Prima Tv, dar nu l-a câștigat. Alex Velea a fost mare învingător atunci.

Raluka a reușit să se adapteze foarte bine la PRO TV și asta în special datorită lui Smiley. Puțini știu, dar între cei doi există o relație destul de specială. Amândoi sunt originari din Pitești, iar în trecut cei doi au lucrat și împreună la casa de discuri a artistului, HaHaHa Production.

Raluka este și cea mai bună prietenă a Anei Baniciu, cu care a și câștigat Asia Express. Cu aceasta Smiley ar fi avut o idilă, în timp ce era în relație și cu Gina Pistol. Într-un final, lucrurile s-au aranjat, iar rezultatul se vede astăzi.

Raluk, mult mai slab plătită decât restul juraților SuperStar România

Conform surselor ShowBlitz.ro, Smiley ar fi avut și el un cuvânt de spus în alegerea Ralukăi în juriul SuperStar România. În trecut, tot el l-a propus și pe Tudor Chirilă pentru Vocea României după ce Horia Brenciu alesese să meargă la Antena 1.

Raluka este o vedetă mult mai slab plătită, comparativ cu ceilalți trei colegi ai săi. În timp ce aceștia au tarife care ajung și la 15.000 de euro per concert, ea se mulțumește și cu 2500 de euro, dar speră ca experiența PRO TV să o ajute să performeze mai bine din punct de vedere financiar.

Raluka are și o mare slăbiciune: câinii. Are trei mai mari și doi mai mici și îi consideră copiii ei. De asemenea este foarte atașată de mama sa, care suferă de mai multe boli cronice. În urmă cu câteva zile aceasta a fost operată în Turcia, la o clinică foarte bună, de o afecțiune provocată de diabet.