Sorana Cîrstea, aproape goală pe o plajă. Ce făcea iubitul său, Ion Ion Țiriac. Ipostaze incediare cu vedeta tenisului românesc. FOTO EXPLICIT

16 iul. 2021
Sorana Cîrstea, aproape goală pe o plajă. Ce făcea iubitul său, Ion Ion Țiriac. Ipostaze incediare cu vedeta tenisului românesc. FOTO EXPLICIT
Sorana Cîrstea în costum de baie

Sorana Cîrstea traversează cea mai bună perioadă a carierei sale. Pentru prima dată, a reușit să câștige mai mulți bani decât rivala sa, Simona Help, într-un an și în plus pe plan sentimental radiază de fericire.

Tenismena are o relație de mai mulți ani cu Ion Ion Țiriac, fiul miliardarului Ion Țiriac. Cei doi și-au ținut ascunsă povestea de iubire pentru că el era căsătorit cu Ileana Lazariuc, dar în ultima perioadă cei doi și-au asumat statutul de cuplu.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, mai îndrăgostiți ca niciodată

Înainte ca Sorana Cîrstea să meargă la Wimbledon, el i-a transmis un mesaj de încurajare pe Instagram. Sportiva și-a dezamăgit, însă mult fanii anul acesta când a anunțat că nu va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a spus că este accidentată și că are nevoie de o pauză.

La scurt timp, numele ei a apărut pe tabloul principal al unui turneu din Italia, care urma să se desfășoare chiar în perioada Olimpiadei. După ce s-a făcut destul de mult scandal în presă pe subiect, românca a anunțat că nu va participa nici acolo din motive de sănătate.

Sorana Cîrstea, sexy în vacanță

Așa că Sorana Cîrstea și-a luat o bine meritată vacanță, unde a plecat alături de iubitul ei, Ion Ion Țiriac. Se pare că cei doi au petrecut într-o locație selectă din Grecia și s-au bucurat mai mult ca niciodată unul de celălalt.

Sorana Cîrstea pe plajă

Au apărut imagini și cu frumoasa tenismenă în costum de baie. Aceasta arată superb și a pozat deja pentru mai multe reviste americane, care au și invitat-o la diferite evenimente tocmai datorită fizicului său.

Și Simona Halep se află în vacanță alături de logidnicul său, Toni Iuruc, doar că în Italia. Ea are nevoie de o perioadă de pauză mai mare, după accidentarea suferită la Roma. A încercat să revină mai repede, însă durerile au reapărut și a fost obligată să renunțe și la Wimbledon și la Jocurile Olimpice.