Suma imensă pe care a primit-o Ioana Ginghină ca să pozeze în Playboy. De ce fiica sa, Ruxi vrea să poarte negru la nunta ei cu noul iubit

04 oct. 2021
Suma imensă pe care a primit-o Ioana Ginghină ca să pozeze în Playboy. De ce fiica sa, Ruxi vrea să poarte negru la nunta ei cu noul iubit

Ioana Ginghină se pregătește să devină mireasă pentru a treia oară. Dar rămâne un mister când va face pasul cel mare. Deocamdată locuiește alături de noul său iubit, Cristi și fiica pe care o are din căsnicia cu Alexandru Papadopol, Ruxi.

Actrița a mai fost căsătorită de încă două ori în trecut și spune că este genul de femeie care s-a născut să fie soție. Acum are 44 de ani, dar continuă să fie foarte preocupată de imaginea ei. Face mult sport, urmează diferite diete și nu ezită să-și afișeze formele extrem de sexy cu orice ocazie.

În urmă cu 16 ani, Ioana Ginghină a acceptat să pozeze pentru Playboy. Atunci avea 28 de ani și era una dintre cele mai dorite femei din zona actoriei. Fotografiile cu ea complet nud i-au adus o mică avere. A fost foarte bine plătită și după această apariție în celebra revistă dedicată bărbaților și-a cumpărat prima mașină.

De ce vrea Ruxi să vină în negru la nunta mamei sale

Ioana Ginghină a suferit foarte mult după despărțirea de Alexandru Papadopol, care avea o relație paralelă cu o altă actriță, Adriana Titieni, căsătorită și ea la acel moment cu renumitul actor Adrian Titieni. Despărțirea nu a fost una lină, ci presărată cu acuzații și scandal.

Ruxi, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandra Papadopol a rămas la mama ei. Cele două sunt foarte apropiate, dar adolecenta a fost ușor reticentă când a apărut un nou bărbat în viața actriței. În timp, însă lucrurile s-au așezat.

„Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea. Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta.

E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot. Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună. Ne-a prins pandemia împreună și ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă”, spunea Ioana Ginghină pentru impact.ro vara aceasta, la aproape doi ani de la divorțul de Alexandru Papadopol.

Dacă va exista cea de-a treia nuntă, Ruxi va veni și desigur va fi în centrul atenției. Va purta negru, fără doar și poate și asta pentru că așa cum spune Ioana Ginghină, fata alege să poarte doar această culoare indiferent de eveniment.