Superbe! Cum arată fiicele de 17 ani ale Danei Budeanu. Ce le-a interzis designerul să facă până la majorat

28 nov. 2021
Superbe! Cum arată fiicele de 17 ani ale Danei Budeanu. Ce le-a interzis designerul să facă până la majorat
Dana Budeanu

Dana Budeanu se poate declara o mamă împlinită. Are două fiice gemene superbe, care recent au împlninit 17 ani și chiar dacă s-a ocupat singură de ele, fără prea mult ajutor, disignerul nu s-a plâns niciodată. 

De când a devenit mamă, Dana Budeanu a vrut să le ofere fiicelor sale o educație cât mai bună, dar și un viitor strălucit. Recent, disignerul a serbat cea de a 17-a aniversare a fiicelor sale, iar în ziua marelui eveniment nu avea cum să lipsească un mesaj mamă-fiică.

Dana Budeanu le-a mărturisit fiicelor sale că toată fericirea și fiecare vis pe care l-a avut vreodată este în ele, ba mai mult de atât, tot ele sunt cele care o fac să zâmbească în fiecare zi și o fac să se simtă împlinită.

”De atunci si pana astazi am respirat si trait doar prin ele. Toata fericirea mea, fiecare gand, fiecare respiratie, fiecare vis…sunt ele… Sunt toata mandria mea si toata dragostea, toata bucuria, toata credinta, toata viata. Sunt sufletul meu in vazul tuturor. Fiecare cuvant al lor, fiecare privire, fiecare zambet sunt motivatia mea in fiecare zi, bucuria si implinirea…”, a scris disignerul pe social media.

Fiicele Danei Budeanu, fără telefoane mobile

Cum în ziua de astăzi creșterea copilului și o educație optimiă sunt greu de atins, Dana Budeanu s-a asigurat din timp că lucrurile vor merge bine între ea și fiicele ei. În urmă cu doi ani, când fetele sale aveau 15 ani, disignerul mărturisea că încearcă să le țină atât cât poate departe de televizor, dar și de tehnologie.

Mai mult de atât, Dana Budeanu povestea atunci că deși au 15 ani, fetele ei nu au nici măcar telefoane mobile, iar accesul la internet este destul de limitat. Când vine vorba despre uitat la filme, disignerul spunea că ea este cea care alege producțiile înainte ca ele să le privească.

Dana Budeanu ținea atunci secret chiar și succesul pe care îl are în mediul online, așa că fiicele ei nu știau atunci cât de urmărită și apreciată este mama lor. Momentul uluitor a fost atunci când Dana Budeanu a mărturisit că fiicele sale au văzut-o pentru prima oară la TV abia recent, într-o emisiune de-a lui Mihai Gâdea.