Surpriza anului! Deputatul PSD care participă la Survivor România! Face parte din echipa Războinicilor și se prezintă ca antreprenor

13 ian. 2022
Surpriza anului! Deputatul PSD care participă la Survivor România! Face parte din echipa Războinicilor și se prezintă ca antreprenor

PRO TV a insistat mult pe selecția Războinicilor de la Survivor România, iar experții au încercat să găsească 12 caractere diferite, dar care să genereze conflicte și audiență. Cel mai în vârstă dintre participanți are 50 de ani și probabil mulți s-au întrebat ce caută el într-o competiție atât de dură.

Relu Pănescu a fost prezentat publicului larg ca antreprenor, însă puțini știu că acesta a fost în trecut deputat PSD. Locuiește în Arad și este unul dintre Războinicii foarte bogați pentru care contează mai mult experiența Survivor România decât marele premiu. Pentru el totul este un joc, o mare provocare.

Ultimul mesaj al lui ReluPănescu înainte de Survivor România

Relu Pănescu a vizitat multe țări exotice deja și are tot felul de pasiuni dubioase, una dintre ele fiind pentru animalele periculoase. Acesta este căsătorit din anul 2016 cu o femeie pe nume Cerasela, însă a avut destul de multe relații în trecut, conform surselor ShowBlitz.ro.

Relu Pănescu

„Dragilor, cu această ocazie, vreau să vă anunț oficial că sunt unul dintre cei care fac parte din echipa Războinicilor, în cadrul reality show-ului Survivor România 2022. Vreau să vă rog, dacă veți avea timpul necesar la dispoziție, să mă urmăriți la PRO TV, din data de 16.01.2022, totodată pe profilul de Facebook, Instagram, TikTok, pentru a vedea ceea ce se petrece acolo, împreună cu familiile voastre (mama, tata, frate, soră, soț, soție, copii), împreună cu toate neamurile voastre, împreună cu iubiții, iubitele voastre, împreună cu toți prietenii, amicii, cunoștințele, vecinii, colegii și colaboratorii voștri, să mă încurajați, să fiți alături de mine, să mă susțineți, iar când va fi cazul să mă votați, dar numai dacă merit. De asemenea, vă rog să distribuiți mesajul meu. Vă mulțumesc din suflet, pentru atenția acordată și pentru fidelitate. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag! Războinicul PĂNESCU RELU”, a fost ultimul mesaj postat de Relu Pănescu pe rețelele de socializare.

În prezent, acesta a rămas fără telefon mobil pentru că acesta sunt regulile Survivor România. Fostul politician speră să rămână cât mai mult în competiție, dar fanii îl văd deja primul pe lista eliminaților, mai ales că nu pare să afișeze nici o formă sportivă de invidiat.