Surpriza anului! Iulia Albu, noua concurentă de la Asia Express! Cu cine face echipă în competiție. Irina Fodor a făcut anunțul

31 oct. 2021
Surpriza anului! Iulia Albu, noua concurentă de la Asia Express! Cu cine face echipă în competiție. Irina Fodor a făcut anunțul

Asia Express, sezonul 4 este plin de surprize. În competiție au mai rămas șase echipe, după ce au fost eliminate trei: Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca Ungureanu, Shift și Connect-R și Zarug și Lorelei Bratu. În ultima etapă nu a plecat nimeni pentru că piatra a fost verde. Irina Fodor a anunțat cu lacrimi în ochi că Eliza și Cosmin Natanticu sunt salvați. Toți concurenții au apladudat chiar dacă nu toți din suflet.

Doar că această salvarea pe ultima sută de metri a venit și cu o consecință. Iulia Albu devine concurentă la Asia Express, însă doar temporar. Ea s-a alăturat echipei care s-a aflat pe ultimul loc în cursa pentru Ultima Șansă, adică lui Cosmin Natanticu și soției sale, Lizy.

Toți concurenții au rămas efectiv mască. „O fi vreun model? Cineva important? Nu știam ce ne așteaptă, dar știam ce îl așteaptă pe Natanticu. Va fi foarte interesant”, a spus Estera Buble, înainte să afle numele invitatei surpriză.

Ce spune Iulia Albu despre Cosmin și Eliza Natanticu

Iulia Albu a venit inițial însoțită și de găina ei, dar a lăsat-o totuși cu echipa de producție. Îmbrăcată foarte fistichiu, ea a reușit să convingă cu ușurință mașinile să se oprească.

Cosmin Natanticu a tot tras de un troller toată misiunea și spunea că se simte ca un valet, neavând practic niciun alt rol la acel moment. Iulia era cea care se impunea în tot ce aveau de făcut.

„Lizy și Natanticu sunt niște oameni extraordinari, dar sunt foarte dezorganizați. Se joacă prea mult. Aici este o competiție pe viață și pe moarte”, a spus Iulia Albu despre cei doi coechipieri ai săi.

Designerul a colaborat până în această vară cu PRO TV. Ea avea apariții în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce înainte a fost implicată în producțiile Kanal D. Acum aceasta a trecut la Antena 1, unde a fost jurat la Splash! Vedete la apă, iar acum are un show propriu pe Antena Stars.