Surpriza anului! Iulia Albu se căsătorește! Cine este actualul ei iubit, cu ce se ocupă și de cât timp sunt împreună

30 oct. 2021
Surpriza anului! Iulia Albu se căsătorește! Cine este actualul ei iubit, cu ce se ocupă și de cât timp sunt împreună
Sursa foto: Instagram

Chiar dacă se știe că Iulia Albu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mike, iubitul ei, ea a fost foarte discretă de cele mai multe ori. De această dată însă ea a dat din casă, dar și acum a fost foarte vagă în privința informațiilor pe care le-a făcut public.

Designerul a spus că va îmbrăca de două ori rochia de mireasă până la sfârșitul anului. Iulia Albu a mărturisit că nu poate să spună de ce, dar nu ar fi vorba despre o nuntă.

Ea este într-o relație de câțiva ani cu Mike, bărbatul care acum o face fericită. Chiar dacă va îmbrăca rochia de mireasă anul acesta se pare că nu este vorba însă despre o nuntă, după cum spune Iulia Albu.

Anunțul Iuliei Albu i-a surprins pe toți

„Nu pot să spun, dar nu este vorba de o nuntă. O să îmbrac până la sfârșitul anului de două ori rochia de mireasă. Nu pot să spun despre este vorba. Dacă este vorba de un proiect, da, dacă este vorba de altceva, nu”, a declarat Iulia Albu la Antena Stars.

Pe de altă parte, ea se simte foarte fericită alături de iubitul ei și are numai cuvinte de laudă despre acesta. De asemenea, crede că a cunoscut bărbatul lângă care poate să stea toată viața.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul”, a spus Iulia Albu, în urmă cu ceva timp.

Iulia Albu și iubitul ei Mike

Cum s-au cunoscut cei doi

Iulia Albu și Mike s-au întâlnit prin intermediul unei prietene comune și chiar dacă nu a avut o impresie bună despre el după prima întâlnire, acesta a reușit să o cucerească în cele din urmă.

„După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, dezvăluia Iulia Albu în urmă cu ceva timp.

Acum ea și-ar dori să se căsătorească cu partenerul ei însă nu ține neapărat ca ceremonia să fie una tradițională.

„Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu”, a mai adăugat vedeta.