Surpriza anului! O vedetă super controversată a semnat cu Antena Stars! Va avea propriul reality show

04 ian. 2022
Surpriza anului! O vedetă super controversată a semnat cu Antena Stars! Va avea propriul reality show

Managementul Antenelor are planuri mari pentru anul 2022. Programele pe care le-au pregătit se anunță a fi spectaculoase și controversate totodată. Mirela Vaida și Acces Direct au fost scoate din grila Antena 1 parțial și mutate la Antena Stars, unde vor fi live timp de două ore.

De asemenea, reality show-urile cu Armin Nicoară și Claudia Puican și Brigitte și Florin Pastramă au fost scoase de pe post. Motivul? Audiențele scăzute. Așa că Antena Stars a cooptat o vedetă creată chiar de ei, dar plină de controverse.

Antreprenoarea Amalia Bellantoni, recunoscută ca fiind una dintre cele mai aprige contestatare ale măsurilor luate de autorități în ceea ce privește pandemia de COVID-19, va avea propriul reality show.

Sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 16:00, Antena Stars lanseazã cea mai nouã producţie a staţiei, La Famiglia, cu Amalia Bellantoni, un reality show bazat pe dinamica unei familii mixte, compuse dintr-o româncă plină de energie, un sicilian temperamental şi cei doi copii ai lor. Cel mai nou proiect al staţiei îşi propune să urmărească peripeţiile lor, atât în viaţa de familie, cât şi în mediul de business, anunță cei de la Antena Stars.

Ce spune Amalia Bellantoni despre noul ei proiect

“Acest reality show vine într-o perioadă cum nu se putea mai potrivită pentru familia nostră! După o perioadă îndelungată cu activităţi restrânse, din cauza pandemiei, o luăm de la capăt şi ne întoarcem la origini şi nu oricum, ci în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, la La Famiglia, cu Amalia Bellantoni, în fiecare sâmbătă, de la 16:00, la Antena Stars, telespectatorii ne vor putea urmări în activităţi dintre cele mai diverse – creşterea animalelor, plantarea legumelor pentru business şi nu numai, diverse activităţi din zona producţiei de mozzarella – inclusiv mulsul animalelor pe care acum ceva timp nici măcar nu m-aş fi gândit că le-aş fi putut vedea în vecinătate, darămite să stau în preajma lor. Crescută la oraş, cu studii superioare şi călătorind în jurul lumii ca stewardesă o perioadă destul de îndelungată, nu m-am gândit vreodată că voi ajunge la coada vacii!”, a declarat amuzată Amalia Bellantoni.

Amalia și soțul său

“Soţul meu, Domenico Bellantoni, nominalizat de către Guvernul Siciliei ca bucătar ambasador al Siciliei în lume, nici el nu s-ar fi gândit vreodată că va ajunge să dea de mâncare şi să cureţe la porci, să caute ouă prin cuibare sau să scoată măgarii la plimbare! Întreaga aventură va putea fi urmărită la Antena Stars, aşa că vă invităm alături de noi!”, a mai spus antreprenoarea.